X5 написа:Има и друг вариант-трансмитер с 3 входа за щипки.Тогава се отчита консумацията на всяка една фаза поотделно, но на мен не ми е необходим този вариант.
Емил написа:X5 написа:Има и друг вариант-трансмитер с 3 входа за щипки.Тогава се отчита консумацията на всяка една фаза поотделно, но на мен не ми е необходим този вариант.
Може би аз не съм разбрал, но дистрибуторът г-н Вълков ми каза, че и този трансмитер - с трите входа - също дава сборна информация. За пофазно мерене си трябват три броя комплекта щипка+трансмитер.
Емил написа:Приемникът с дисплей има десет канала, което осигурява приемането на информация от 10 трансмитера. Продава се и кабел с юесби за връзка с компютъра. Отделно се продава джаджа за връзка с рутер за изпращане информацията на сървър на фирмата производител, която може да визуализира отчетите, но мисля че един регистрирал се може да ползва безплатно само един канал, другите се заплащат. Всъщност всичко това е описано на страницата, аз споделям подробностите научени от г-н Вълков.
Lupus написа:Емил написа:Приемникът с дисплей има десет канала, което осигурява приемането на информация от 10 трансмитера. Продава се и кабел с юесби за връзка с компютъра. Отделно се продава джаджа за връзка с рутер за изпращане информацията на сървър на фирмата производител, която може да визуализира отчетите, но мисля че един регистрирал се може да ползва безплатно само един канал, другите се заплащат. Всъщност всичко това е описано на страницата, аз споделям подробностите научени от г-н Вълков.
Благодаря за инфото! Точно това ме интересуваше, тъй като ако реша да правя такъв контрол това ми трябва - инсталацията в апартамента ми е трифазна, но нямам трифазни консуматори
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта