Day Energy много правилно употреби термина "монтажна група". Това са N на брой човека, които продават труда си и нищо повече. Завиват болтчетата, пъхат надника в джоба и с това тяхната роля приключва. Отговорността е никаква.
Съберете 50 човека от улицата, пъхнете им отверки в ръката, посочете им поляната и ги накарайте да направят централа. Ще направят, ама друг път..........
Та понятието "изпълнител" е много по широко. Освен чистия труд то включва и знания, опит, организация, логистика, ОТГОВОРНОСТ и най-накрая - ГАРАНЦИИ. Та в цената на един монтаж е включено и това, че ЗНАМ как да го направя, МОГА да го направя, ПРАВИЛ СЪМ ГО и след мене си съм оставял САМО ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ, и най-важното - това, което съм правил, РАБОТИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН, като е издържало на големи снегове или на много силни ветрове. Тънкостта на всеки един майсторлък е в детайлите, които обаче се знаят само от този, който практикува и непрекъснато се усъвършенствува.
Когато отивате в болницата да ви оперират, нали не преценявате труда на хирурга по това, че е вложил само половин час?
А как го избирате този хирург? Нали не отивате при първия срещнат доктор да му ръгнете скалпела в ръцете и да кажете "давай режи, ама по-бързо, че да ти платя по-малко"?