Колеги аз не съм съгласен с вашето мнение че този закон ще промени нещата поне така мисля и разсъждавам така; както и с този закон така и преди нищо не означава някакви си договори с ЕРП и с РА защото нямаш ли пари няма как да направиш проекта си и тои отново както и по стария закон изтича във времто и отива в небитието .Продължавам мисълта си с пример какво като си сменил статут на едно пърче гола земя и си драснал 4 подписа под някакви хартиики наречени (договори) ако нямаш средства да построиш нима мислите че банките чакат това в залог срещу суми от по минимум 300000лв???А като гледам и чувам от РА и колко хора са получили реално пари мътна и кървава е тя тая !KD Solar написа:Интересно, много интересно.Да видим накъде ще задухат вертовете
Очаквам раздела "Покупко-продажба на земи и проекти" да се запълни
Мое мнение искаш ли по въпроса тея 5 милярда за АЕЦ трябва да бьдат дадени за ВЕИ и да бъдат поущрени всички които желаят от вятър и от слънце да правят ток и заедно с това и евроинвестициите и нашите (инвеститорските )пари ще бъдат усвоени и правилно вложени и в всеко малко и голямо населено место да има централи така и народа ще живне и европарите ще усвоиме а и няма да има опасност от повторение на чернобил .Но и ние трябва да знаеме че в този сценарии няма как да има толкова висока субсидирана цена а ще очакваме нещо близо до пазарната която при всиички случаи ще бъде по висока от тази от АЕЦ това си е нормално .Ето така виждам нещата аз като инвеститорferdy написа:Някой друг да последва примера на Миро, колеги? Хайде, очаквам текстове до утре вечерта.
joro76 написа:Мое мнение искаш ли по въпроса тея 5 милярда за АЕЦ трябва да бьдат дадени за ВЕИ и да бъдат поущрени всички които желаят от вятър и от слънце да правят ток и заедно с това и евроинвестициите и нашите (инвеститорските )пари ще бъдат усвоени и правилно вложени и в всеко малко и голямо населено место да има централи така и народа ще живне и европарите ще усвоиме а и няма да има опасност от повторение на чернобил .Но и ние трябва да знаеме че в този сценарии няма как да има толкова висока субсидирана цена а ще очакваме нещо близо до пазарната която при всиички случаи ще бъде по висока от тази от АЕЦ това си е нормално .Ето така виждам нещата аз като инвеститорferdy написа:Някой друг да последва примера на Миро, колеги? Хайде, очаквам текстове до утре вечерта.
Приятел мерси за информацията каде да се опресня .За сметка на вас двамата не съм писърче други ми са заниманията и явно имам нужда да попиша с компютър Та надявам се да сте ми хванали смисъла поне или не ви се иска ли да го разбирам ?За ваша информация в моите занимания съм се доказал и който трябва ме е оценил с отличен НО НЕ СЪМ РАЗГОВАРЯЛ С БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ ПО ТОЗИ НАЧИН със сигурност и сега ми идва въпроса колко централи сте докарали до 100% край с доволни клиенти ? интересен ми е отговора още нещо да ви пиша аз съм един от инвеститорите за които сте писали вие и мисля че не е лошо с такива като нас вие да опитате да си сверите часовниците а не да се заяждате през форума защото най малкото което е общо всички имаме интерес да се случват нещата.KD Solar написа:joro76 написа:Мое мнение искаш ли по въпроса тея 5 милярда за АЕЦ трябва да бьдат дадени за ВЕИ и да бъдат поущрени всички които желаят от вятър и от слънце да правят ток и заедно с това и евроинвестициите и нашите (инвеститорските )пари ще бъдат усвоени и правилно вложени и в всеко малко и голямо населено место да има централи така и народа ще живне и европарите ще усвоиме а и няма да има опасност от повторение на чернобил .Но и ние трябва да знаеме че в този сценарии няма как да има толкова висока субсидирана цена а ще очакваме нещо близо до пазарната която при всиички случаи ще бъде по висока от тази от АЕЦ това си е нормално .Ето така виждам нещата аз като инвеститорferdy написа:Някой друг да последва примера на Миро, колеги? Хайде, очаквам текстове до утре вечерта.
Joro76, добре е като четеш постовете на ferdy, да си вземеш поука за твоя правопис. В българският език има особен вид писмени знакове, наречени "ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ". Тези знаци отразяват идеята на автора за смисъла и съдържанието текста.
Ако имаш нужда от опресняване на знанията от ученическите години, използвай този сайт:
http://www.kidsbg.com/home/modules.php? ... =pravopis3
Ама не бе приятелю така бизнес и постиженя не стават каде ми е грешката ако си ми чел по горе написаното.Ако си от тези които са се захванали с това начинание ще ме разберешYordanIvanov написа:Што не одиш да починеш малкопревъзбуди се нещо.
ок Данчо успехи ти желаяYordanIvanov написа:Виждам, че си в час с бизнес постиженията приятелю мой. кАде ти е грешката ли? В цялото ти мислене и отношение.
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта