НОВ ЗАКОН ЗА ВЕИ

Проблеми при присъединяването и узаконяването на централи, използващи енергията на Възобновяемите Енергийни Източници.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот petyostoev » 17.11.2010 20:26

Успех и на тебе vedic.
petyostoev

Мнениеот TT » 28.11.2010 18:03

Ако тази компания стъпи в България?

Къде ще отидат печалбите от скъпата "поне за сега" PV енергия?

А желаещите да източат България ЧУЖДИ компании са доста ..... не искам да цитирам още компании....

За това в новия закон за ВЕИ трябва да се либерализират условията на БЪЛГАРСКИЯ ИНВЕСТИТОР и да се наблегне на данъци за Външните "УЖ" инвеститори.

Парите трябва да остават и да се харчат ТУК В НАШАТА БЪЛГАРИЯ.
И много внимателно да се обърне ВНИМАНИЕ в Закона на българските продажни инвеститори.....!!!!!!! имам предвид Чужд инвеститор регистриран под името на БЪЛГАРСКИ

http://picasaweb.google.com/OPDE.INSTALACIONES

http://www.opde.net/_bin/plantas.php

Желая на всички БЪЛГАРСКИ ИНВЕСТИТОРИ да реализират ИНВЕСТИЦИОННИТЕ СИ ПРОЕКТИ, в която и сфера да са!!!!!
Последна промяна TT на 15.04.2011 17:55, променена общо 1 път
TT

...

Мнениеот Gio » 28.11.2010 18:20

...и как ще дефинирате понятието "български инвеститор"?
Нали толкова много говорим и се възползваме от еврогрантови схеми..? Да не говорим за изобилието от възможности някой да се определи като "български инвститор"...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот TT » 28.11.2010 18:28

Законодателите и МИЕТ да помислят за това им плащаме
TT

...

Мнениеот Gio » 28.11.2010 18:35

...о, не знаех... Това, което сте написал, ме кара да се чувствам стар...
Аватар
Gio

аз ли не разбирам

Мнениеот joro76 » 28.11.2010 19:51

KD Solar написа:Интересно, много интересно. :?: Да видим накъде ще задухат вертовете :shock: Очаквам раздела "Покупко-продажба на земи и проекти" да се запълни :twisted:
Колеги аз не съм съгласен с вашето мнение че този закон ще промени нещата поне така мисля и разсъждавам така; както и с този закон така и преди нищо не означава някакви си договори с ЕРП и с РА защото нямаш ли пари няма как да направиш проекта си и тои отново както и по стария закон изтича във времто и отива в небитието .Продължавам мисълта си с пример какво като си сменил статут на едно пърче гола земя и си драснал 4 подписа под някакви хартиики наречени (договори) ако нямаш средства да построиш нима мислите че банките чакат това в залог срещу суми от по минимум 300000лв???А като гледам и чувам от РА и колко хора са получили реално пари мътна и кървава е тя тая !
joro76

Мнениеот joro76 » 28.11.2010 20:11

ferdy написа:Някой друг да последва примера на Миро, колеги? Хайде, очаквам текстове до утре вечерта.
Мое мнение искаш ли по въпроса тея 5 милярда за АЕЦ трябва да бьдат дадени за ВЕИ и да бъдат поущрени всички които желаят от вятър и от слънце да правят ток и заедно с това и евроинвестициите и нашите (инвеститорските )пари ще бъдат усвоени и правилно вложени и в всеко малко и голямо населено место да има централи така и народа ще живне и европарите ще усвоиме а и няма да има опасност от повторение на чернобил .Но и ние трябва да знаеме че в този сценарии няма как да има толкова висока субсидирана цена а ще очакваме нещо близо до пазарната която при всиички случаи ще бъде по висока от тази от АЕЦ това си е нормално .Ето така виждам нещата аз като инвеститор
joro76

Мнениеот KD Solar » 28.11.2010 21:56

joro76 написа:
ferdy написа:Някой друг да последва примера на Миро, колеги? Хайде, очаквам текстове до утре вечерта.
Мое мнение искаш ли по въпроса тея 5 милярда за АЕЦ трябва да бьдат дадени за ВЕИ и да бъдат поущрени всички които желаят от вятър и от слънце да правят ток и заедно с това и евроинвестициите и нашите (инвеститорските )пари ще бъдат усвоени и правилно вложени и в всеко малко и голямо населено место да има централи така и народа ще живне и европарите ще усвоиме а и няма да има опасност от повторение на чернобил .Но и ние трябва да знаеме че в този сценарии няма как да има толкова висока субсидирана цена а ще очакваме нещо близо до пазарната която при всиички случаи ще бъде по висока от тази от АЕЦ това си е нормално .Ето така виждам нещата аз като инвеститор

Joro76, добре е като четеш постовете на ferdy, да си вземеш поука за твоя правопис. В българският език има особен вид писмени знакове, наречени "ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ". Тези знаци отразяват идеята на автора за смисъла и съдържанието текста.
Ако имаш нужда от опресняване на знанията от ученическите години, използвай този сайт:
http://www.kidsbg.com/home/modules.php? ... =pravopis3
Аватар
KD Solar

...

Мнениеот Gio » 28.11.2010 23:45

...и в допълнение - "знакове" = знаци...
Аватар
Gio

Re: ...

Мнениеот KD Solar » 29.11.2010 11:16

Gio написа:...и в допълнение - "знакове" = знаци...

Gio, благодаря за пояснението :lol:
Аватар
KD Solar

Мнениеот joro76 » 29.11.2010 20:36

KD Solar написа:
joro76 написа:

Joro76, добре е като четеш постовете на ferdy, да си вземеш поука за твоя правопис. В българският език има особен вид писмени знакове, наречени "ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ". Тези знаци отразяват идеята на автора за смисъла и съдържанието текста.
Ако имаш нужда от опресняване на знанията от ученическите години, използвай този сайт:
http://www.kidsbg.com/home/modules.php? ... =pravopis3
Приятел мерси за информацията каде да се опресня .За сметка на вас двамата не съм писърче други ми са заниманията и явно имам нужда да попиша с компютър Та надявам се да сте ми хванали смисъла поне или не ви се иска ли да го разбирам ?За ваша информация в моите занимания съм се доказал и който трябва ме е оценил с отличен НО НЕ СЪМ РАЗГОВАРЯЛ С БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ ПО ТОЗИ НАЧИН със сигурност и сега ми идва въпроса колко централи сте докарали до 100% край с доволни клиенти ? интересен ми е отговора още нещо да ви пиша аз съм един от инвеститорите за които сте писали вие и мисля че не е лошо с такива като нас вие да опитате да си сверите часовниците а не да се заяждате през форума защото най малкото което е общо всички имаме интерес да се случват нещата.
joro76

Мнениеот YordanIvanov » 29.11.2010 21:27

Што не одиш да починеш малко :) превъзбуди се нещо.
YordanIvanov

Мнениеот joro76 » 29.11.2010 21:53

YordanIvanov написа:Што не одиш да починеш малко :) превъзбуди се нещо.
Ама не бе приятелю така бизнес и постиженя не стават каде ми е грешката ако си ми чел по горе написаното.Ако си от тези които са се захванали с това начинание ще ме разбереш
joro76

Мнениеот YordanIvanov » 29.11.2010 22:03

Виждам, че си в час с бизнес постиженията приятелю мой. кАде ти е грешката ли? В цялото ти мислене и отношение.
YordanIvanov

Мнениеот joro76 » 29.11.2010 23:45

YordanIvanov написа:Виждам, че си в час с бизнес постиженията приятелю мой. кАде ти е грешката ли? В цялото ти мислене и отношение.
ок Данчо успехи ти желая
joro76

ПредишнаСледваща

Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ