Tsvetko написа:Плашещо високи тарифи срещу куп ненужна хартия. Вече ми стана напълно ясно предназначението на форума, а именно да зарибява клиенти за фирмата чрез обмяната на без съмнение полезна по въпроса за фотоволтаиците информация. Всеки се бори за място под слънцето по свой си начин, но по-скромно, господа.
Възвращаемостта на инвестицията е за не по-малко от 12-15 години и то в условия без сътресения - природни, икономически, технологични, по монтажа и др.
Здравей Цветко,
Винаги са ми биле интересни хората, които казват че някой ги зарибява. Много модерен термин в последните 5 - 6 години и доста модна тема за лековати разговори. Проблемът е, че нямаш никаква представа за какво говориш.
Затова, иска ми се да внесем малко яснота.
Но преди това, отговори бързо на следните въпроси:
- Гледаш ли телевизия?
- Пиеш ли кафе с приятели?
- Посещаваш ли заведения?
- Купуваш ли си понякога модно облекло и/или аксесоари?
- Пиеш ли кока-кола или други безалкохолни напитки?
.......
Е, ако отговора на поне един от тези въпроси е «Да» ти вече СИ ЗАРИБЕН! Но най-вероятно, отговора на всичките въпроси е «Да», което означава, че ти си ВЕЧЕ зарибени от главата до петите, при това толкова много, че просто няма повече накъде.
Т.е. у теб (волно или неволно) е изградена голяма степен на зависимост към определени стоки, продукти или услуги (няма да говоря за цигари, алкохол, наркотици). При това, от ден на ден тя се увеличава (и като обекти и като степен на зависимостта).
При това пристрастяването ти е вече толкова повсеместно и обхватно, че отдавна си спрял да го осъзнаваш и то се е превърнало в норма от твоето ежедневие.
Нещо повече, съществува специална наука и всяка година по нея се дипломират стотици и хиляди специалисти - за това как да те манипулират и впримчват по хиляди различни начини.
На фона на всичко това ми е жалко да чувам поредната констатация «Те ме зарибяват»
А сега нека да видим дали Солар те зарибява?
Към какво ти внушава този форум да привикнеш и да се пристрастиш? Към поредния сладък шербет, дето го пиели даже белите мечки? Или към поредната зверски вкусна вафла-трепач?...
Напротив!
Солар се опитва да направи точно обратното - да ти даде шанс да се справяш малко по- самостоятелно, да имаш собствен независим доход (не да харчиш безпаметно пари, а да печелиш), да не зависиш от началници, шефове, босове . Бизнесът ти и доходите от него да вървят едва ли не на самотек, за да можеш в това време сам да определяш плановете си . и изобщо - живота си.
Моето мнение е точно обратното на твоето - целта на този форум е точно обратната - да те направи по-независим, а не "зарибен". Отвори си малко очите.
И откъде тази завист към доходите на някой, който работи?
Запретни се и покажи, че и можеш нещо да дадеш на хората и тогава да видим как ще се почувстваш ако някой напише в твоя форум "Ти ме зарибяваш".