А по отношение на въпроса ти - добрият кредит стои зад кадър.
Препоръчвам ти да усвоиш любезния тон във форума, който е основа на комуникацията между всички участници тук.

, правото да пиша на кирилица  ми е   по рождение ,  просто реших да пробвам и някои други права
  , правото да пиша на кирилица  ми е   по рождение ,  просто реших да пробвам и някои други права  , добрият кредит има конкретно измерение  и конкретен  адрес , и ако  някой е решил толкова да се  хвали като теб , не би трябвало  това да  му е проблем , да го "осветли "
 , добрият кредит има конкретно измерение  и конкретен  адрес , и ако  някой е решил толкова да се  хвали като теб , не би трябвало  това да  му е проблем , да го "осветли "   кредита . Това за ходенето по  институции , банки   , ровенето, четенето   е национален български спорт
 кредита . Това за ходенето по  институции , банки   , ровенето, четенето   е национален български спорт   мазохизъм  с елементи на садизъм
 мазохизъм  с елементи на садизъм  ////инфо за господина зад  очилата ,на 19 съм  и смятам да изградя   собствена  АЕЦ
 ////инфо за господина зад  очилата ,на 19 съм  и смятам да изградя   собствена  АЕЦ  , ако
 , ако  
 но, Ви благодаря за ценните постулати
 но, Ви благодаря за ценните постулати  ////
  ////danailova написа:от мен - 10 МW, от теб - 8 МW => истината е някъде около 9МW
 .
 .
Усвоявам добрия тон
правото да пиша на кирилица ми е по рождение
просто реших да пробвам и някои други права
Lambov написа:Mateev написа:Здравей Miro,
В рамките на месеца имаш общо произведени 389.56 kWh. Деля тази енергия на инсталираната ти мощност от 5.16 kWp и получавам специфично производство 75.5 kWh/kWp
Това дали ще може да направи 5000 лв на година.

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта