g_shutov написа:Единственото позитивно като гледам беше седянката която се организира на вторият етаж на кафето по диваните и някои много разпалено говореше за ФЕЦ.
Г-н Матеев звънях ви 2-3 пъти по време на кафе паузата за да се запознаем на живо, но не вдигнахте нещо - Номера е 0878526920.
Знаех сиMateev написа:g_shutov написа:Единственото позитивно като гледам беше седянката която се организира на вторият етаж на кафето по диваните и някои много разпалено говореше за ФЕЦ.
Г-н Матеев звънях ви 2-3 пъти по време на кафе паузата за да се запознаем на живо, но не вдигнахте нещо - Номера е 0878526920.
Организатора на седянката във фоайето бях аз. Срещнахме се много хора и обсъдихме много проблеми. За съжаление чак най-накрая разбрах, че сигнала на M-Tel е бил много слаб и по време на седянката по GSM-а са ме търсили 14 човека, на които аз не съм отговорил. Съжалявам.
petyostoev написа:Само,че има една мааааааалка подробност?Трябва преди да направиш инвестицията да си одобрен и да сключил договор с Разплащателната Агенция.
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта