от petkov_dpg » 05.10.2012 13:39
Не знам и аз вече какво да мисля и как да постъпя.Как може ние,България,да е единствената страна която в законодателството си да има право да връща законите със задната дата,как е възможно ние,и само ние, да плащаме по 226лв. на произведен MW,а другите по 1лв.Все си мислех,че щом огромни американски и китайски компании,чуждестранни електроразпределителни дружества строят централи по 40,50,80MW няма как нашата държавица да се бъзика с тях.Но явно,за пореден път ни изненадаха!!! Вече разбрах какво имаха инвеститорите в предвид когато им правех презентации на даден проект за България:изтъквах им доводи,като слънцегреене,по-малкият данък печалба от Италия,където всички се натискаха там да строят,по-евтината земя и по-доброто слънцегреене и т.н......но един довод не можех да оборя никога!На въпроса: Съгласни сме със всичко,но България е политически несигурна държава за нас и никой не може да ни гарантира ,че утре няма да се смени правителство или закон и да се промени всичко.И ето,дойде време и се оказаха прави!!!