JVC GROUP търси да назначи хора

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

JVC GROUP търси да назначи хора

Мнениеот investi » 16.04.2011 21:20

За да може един нов служител да си намери мястото в структурата на JVC GROUP, той трябва да има поне част от следните знания и умения:

1. Компютърна грамотност - задължително
2. Английски или немски език - задължително
3. WORD, Excel - задължително
4. Autocad - желателно
5. Познания за соларните технологии - желателно
6. Умения за работа в колектив - желателно
7. Предприемачество - желателно
8. Лидерски умения - желателно

"Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област." Матеев

Работата се състои основно в комуникация с клиенти. Възможна е почасова работа или на половин работен ден. Ние продаваме азиатско оборудване.Нашите цели са да бъдем лидер на Балканите. Готови сме да разгледаме всяко едно желание за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек. Ние ще предложим финансова перспектива и възможност за израстване , каквато дори и в централна Европа е трудно да получиш. Доходите ще бъдат обвързани с резултатите.

Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.

Поздрави,

Веселин Василев
investi

Мнениеот karting1 » 20.04.2011 12:25

Бил съм учител по английски, от компютър отбирам по малко. Аутокад не съм го и отварял. Имам категория це, ако ви трябва шофьор. Мога на половин ден в София само. А панелите ги смятам, по принцип за губеща технология , но ще ги науча как работят нещата, ако започна работа
2+2=????
karting1

Мнениеот pmihailova » 20.04.2011 14:41

Работа в Пловдив и района дали ще се намери и за жена? :roll:

1. Компютърна грамотност - yes
2. Английски или немски език - 2.1 - да ,2.2 - не, 2.3 - френски
3. WORD, Excel - да
4. Autocad - не
5. Познания за соларните технологии - о,да
6. Умения за работа в колектив - много добри
7. Предприемачество - може и да се поработи върху тази точка
8. Лидерски умения - предпочитам да имам знаещ и можещ ръководител,не да се пробвам за лидер ;)
pmihailova

Мнениеот KD Solar » 20.04.2011 16:13

karting1 написа:...Имам категория це, ...

Тази категория, какво ПС Ви дава право да карате? :?:
Аватар
KD Solar

Мнениеот karting1 » 26.04.2011 17:22

Извинявам се за късния отговор, но ходя по училищата като ненормален и ме питат имам ли опит дългогодишен, а аз им отговарям, че няма как да имам като никой не ме наема на работа. По едно време, така се отчаях, че реших да си изтрия с дипломата г--ъ и да стана шофьор. Взех категория С и сега имам В, М , и Т за трактор . С е за камиони без ремарке над 3500 кила общо с товара и до 8 пътника. Те пък искат С плюс Е , тоест за тир влекач с прицеп , но и Е да взема, пак искат опит , тоест пак затворен кръг. Затова сега съм решил да уча още 7 години за лекар и като завърша (вече като тотален гений) , дано си намеря работа. Но за по-сигурно ще трябва да науча и немски, защото в Германия ще е последната ми надежда в тоя живот да поработя година две преди да умра . Тоест , по-добре вземете някой друг вместо мен, защото първо съм кърък и второ ще се напъна яко да видя, дали главата ми ще се пръсне
2+2=????
karting1

Мнениеот donpesho » 26.04.2011 22:53

karting1 написа: ....и второ ще се напъна яко да видя, дали главата ми ще се пръсне

:D :D :D
Аватар
donpesho

Стой си в България, че бензина в Германия достигна...

Мнениеот EOS Technologies » 26.04.2011 23:31

почти 10^ на литър през празниците: http://www.n-tv.de/wirtschaft/9-99-Euro ... 84951.html
EOS Technologies

Назад към Свободни теми и дискусии