Малко усмивки в свободното време

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Miro » 15.02.2011 13:35

Днес съм в особено настроение, та реших да отговоря на анонимния българин от поста на Gio.... До

Защо България..?

1. Защото много ми харесва да живея в кочина.
-Почисти, бе идиот! Цял ден висиш по кафетата!
2. Защото обичам да дишам мръсен въздух.
-На село е прекрасен, що не ходиш да копаеш бе, мързел?
3. Обожавам да пия хлорирана вода от ръждясали тръби.
-Купувай си от магазина... в голямата част от света чешмяната вода не е за пиене
4. Държа да умра от рак на четиридесет години.
-това само в България може да ти случи, никъде другаде!
5. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.
- И как по-точно го плащаш, като не плащаш данъци?Иди в щатите, там външен дълг няма :) ..или поне почти...
6. Приятно ми е да работя по един месец за 200 лева.
- Ами като те мързи! И 200 са ти много!
7. Обичам да не ми плащат социалните осигуровки.
- А защо някой да ти ги плаща? Работи и си ги плащай бе, тарикат... А ти си ги слагаш в джоба, после работодателя ти виновен, че вместо да внесеш 100лв в НОИ, ти си ги взимаш към заплатата.
8. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно.
-Оправи си дограмата и си направи изолация. Ама не става, щото трябва да даваш пари, нали?
9. Кефя се когато сметката на телефона ми е по-голяма от заплатата ми.
-Ами остави го тоя телефон де! Цял ден висиш в кафето, дръгнеш се по топките и се чудиш на коя курва да се обадиш
10. Умирам си от кеф цяла година да събирм пари за GSM втора употреба от Германия - почти като нов ...
-Що не си купиш за 20 лв нов? Не можеш да цъкаш фейсбука, докато си в кенефа ли?
11. ....и после да ме е страх да говоря по него, защото за 2 минути разговор трябва да работя два дена.
- Ами недей говори и въобще няма да се налага да работиш... разбрах, че ти е трудно!
12. Държа съседите ми да са олигофрени.
- Таман си подхождате
13. Искам всяка седмица да се караме кои си е разпломбирал радиатора и защо някои си не е платил 0,60 лева за чистачката.
- Спрете си парното, щом ви е такъв проблем. Ние го направихме преди 5 години и сме си екстра.
14. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи.
- Къде-къде е по-добре да е унижават старобогаташи!
15. Панелните гарсониери ме кефят.
- На село няма такива... ама там пък имаше мотики, а ти от тях бягаш. Стой си в панела тогава.
16. Дупките по пътищата са супер.
- Да, защото така работодателят ти взима пари, за да ги запълва всяка година... и така ти плаща заплатата. Да беше учил навремето, когато майка ти ти казваше.
17. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола си.
- На село се цепят в двора... ама после се подреждат, носят, пълнят в печката... абе не е за теб тази работа.
18. Обичам като изляза на терасата и да виждам как тъпите ми съседи си изхвърлят манджата и боклука през джама си.
-Явно са видели от теб, нали ти живееше в кочина?
19. Обичам депутатите, дето съм ги избирал, да гласуват тъпи закони.
-А защо избра тях, бе, олигофрен?
20. Луд съм от щастие, когато после същите депутати ми обясняват, че законът който са приели е виновен за еди-какво си.
- А ти какво направи да го промениш?
21. Държа да се осигурявам здравно и след това, като се разболея, никой да не ми обръща внимание.
- Как по-точно се осигуряваш, като разбрахме, че не си плащаш вноските?
22. Искам с парите ми за здравни осигуровки да се купуват нови Мерцедеси
- Явно за това не ги плащаш - за да си купиш мерцедес.
23. Искам депутатите, дето аз сам ги избрал, всяка година да си купуват нови коли.
- Какво искаш? Като ти си тарикат, те да не са? Нали са народни представители, представляват ТЕБ!
24. Кефят ме данъци от по над четиридесет процента.
- И мен ме кефят, ама нямаме такива... нашите са 10%,
25. Обичам да плащам такса смет колкото две пенсии на баба ми и после пак да ходя из боклука.
- Спри да го хвърляш през прозореца, на улицата и прочее. За това са контейнерите!
26. Луд съм от щастие когато се забавя с 0,14 минути да си платя тока и ме резнат веднага.
- 0,14 минути след единия месец гратис ли?
27. После след като си го платя, да чакам три дена да ми го пуснат.
-Плати си за експресно ще ти го пуснат същия.
28. А наи-готиното е, че тъпите цигани не си го плащат по десет години.
- Стани циганин
29. Радвам се, когато мургав контрольор в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба
- Не го взимай бе... ама не може, ти си тарикат и обичаш тарикатите.
30. Щастлив съм да гледам тъпи циганки да не си плащат билетчетата, защото са братчеди с контрольора от шесто коляно.
-Пиши до превозвача... надали ще се зарадва, че някой се вози без пари
31. Хубаво ми е да събирам пари за кола от десет години...
-Е няма как... не работиш, харчиш, а и кола искаш.. За какво ти е? Да се фукаш пред фолк парчетата?
32. ...после да ми я откраднат на втория ден.
- А защо си купи БМВ, като не можеш му платиш само застраховката?
33. Искам инфлацията да ми изяде спестяванията.
- Не бой се, инфлация има навсякъде.
34. Обичам да дружа със тъпи, грозни и миризливи цигани наскоро забогатели от съмнителен бизнес.
- Подбирай си приятелите... явно си приличате.
35. Още по-хубаво ми е, когато ми откраднат колата.
- За нея ти казах.
36. Най-хубаво ми е когато после корумпирани ченгета ми се обаждат да искат "награда" за нея за да ми я върнат.
- Кажи им, че си застрахован и да си я заврат... еди-къде си. А, сетих се.... не можеш, защото не си ;)
37. Харесват ми подкупните ченгета - те са гот!
-Естествено, нали редовно им буташ по 10 лв за превишена скорост.
38. Харесват ми подкупните митничари - браво юнаци!
- Как иначе ще си купуваш цигари без бандерол от мургави дами на женския пазар?
39. Харесва ми, че абсолютно всички, дето не трябва, са подкупни.
-Естествено, като им даваш... Спри да даваш и почни да ги топиш и няма да са. Ама не става, щото си тарикат!
40. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.
-Явно те кефи... защо ще я водиш по мутренски чалготеки тогава?
41. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен.
- Предполагам е част от сексуалното ти удоволствие... няма друго обяснение защо тогава им се навираш непрекъснато по фолк клубовете и им се правиш на мъж.
42. Весело ми е, когато БМВ-та газят хора и се отървават с глоба за превишена скорост.
-Но когато го правиш ти и глобата ти се струва висока, нали?
43. Обичам попфолк.
- Явно... разбрах, че там е сближаваш сексуално с мутрите.
44. Искам да си купувам дрехи втора употреба - на килограм.
- Купувай бе, има!
45. Искам да имам хладилник втора употреба.
- Вземи си! Като не работиш да си купиш нов...после и от сметката за тока ще се оплачеш.
46. Искам и пералня втора употреба.
климатик втира употреба.
- Купувай на воля... ама да не се оплакваш от тока, казах..
48. Падам си да ми обират апартамента по два пъти в годината ...
- И какво толкова ти взимат? Нали и без това е кочина, пълна с уреди втора употреба...
49. ...кефя се и когато се върнат да ми изядат и сланината в хладилника.
- Не са я изяли, а са взели за кучето. И спри да я ядеш тази сланина, че ще пукнеш на 40, ама не от рак, а от инфаркт!
50. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шест годишни деца изнасилени от гнусни педофили.
-За жалост педофилите не само в България...
51. Хубаво ми е когато на следващата сутрин разбера, че гнусните педофили са ги освободили срещу гаранция от 500 лева.
-И превключваш канала... няма ти да се занимава с тях я.
52. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на петнадесетгодишни деца, умрели от дрога.
- Добре, че само в България има дрoга...поне да не ги мислим другите държави.
53. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шестнадесетгодишни деца, застреляни от полицаи.
- Недей ги гледа, прави се, че ги няма. Не прави и нищо по въпроса..
54. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на двадесет годишни младежи които са се самоубили в "родната казарма" защото някои се е гаврил с тях.
- Добре, че махнаха казармата... щяха да се изпотрепят децата вътре.
55. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на на старци които са се самоубили за да не живеят в мизерия
- А ти защо заряза родителите си в мизерията?
56. Обичам да гледам старци да си късат рецептите пред поликлиниките, защото немогат да си купят лекарствата.
-Тъжно е наистина...
57. Приятно ми е да ме хапят бездомните помияри, които живеят в градинката до нас.
-Зарови ги бе... умряло куче не хапе.
58. След това ми е хубаво, когато в болницата ми кажат, че се е свършила противобясната ваксина...
- Като не си плащаш осигуровките... те ваксините да не извират?
59. ...и най-накря ми предложат такава за десет лева от личният им запас.
-Какво са 10 лв, срещу стотиците за осигуровки, които им дължиш?
60. Харесва ми да ме ръгат в трамваите.
-Спри да се тъпчеш с лакти. И изчакай следващия, няма да се свърши света за 5-10 мин.
61. Харесва ми да ме настъпват и да ми кашлят в лицето в тролеите и автобусите.
- Явно.. иначе нямаше да го правиш!
62. Обичам да ме лъжат на пазара.
- Като си тъп, ще те лъжат естествено. Не е луд този, който яде баницата.
63. Обичам да ме лъжат навсякъде.
- Затова и ти не им отстъпваш.
64. Харесва ми че в България думата "Педераст" звучи гордо.
- Затова ли даваш с такава готовност задника на мутрите?
65. Приятно ми е, че от чешмата в кухнята текат лайна след като не съм имал вода от четири дена защото живея на 13 етаж.
Крайно време е да си смениш тръбите. Ама не може, щото трябва да даваш пари... и съседите ти-олигофрени също.
66. Обичам да гледам тъпа телевизия.
- Предполагам. При толкова канали, ти предпочиташ най-тъпите.
67. Много си падам по предавания с дълбоко социално значение като "Разбиване" и "Първична сила"
- Иди в щатите тогава, да им се насладиш напълно.
68. Обичам да гледам тъпи сериали по четири пъти на ден.
- Обичаш я. Заради теб ги пускат. Ако не гледаш, щяха да пуснат нещо научнопопулярно или образователно... Ама ти от кафето- вкъщи пред турските сериали.
69. Обичам да слушам тъпо радио.
- Като си тъп, какво да слушаш? Няма да слушаш рок радиата я...
70. Обичам страшно тъпите театрални постановки.
- И защо тогава не ходиш на театър. На мен ми харесват, ама заради такива квази-театрали като теб, не могат да се напълнят залите и хората в театъра мизерстват. Друго си е чоплиш семки в киното... театъра в доста сложен за умът ти.
71. Обичам тъпите вестници.
- Обичаш я... затова ги купуваш. Ако не купуваше, никой нямаше да ги издава.
72. Много обичам да ми спират кабелната телевизия в момента, когато има хубав филм.
- Тъкмо така ще имаш повод да извадиш книгата, с която си подпрял телевизора, та белким прочетеш нещо.
73. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от уиски.
-Щото ти се свидят 20 лв за по-качествено.... Но нали трябва да пиеш уиски, а не хубавата домашна ракия на дято ти.
74. Весело ми е да гледам как баба ми живее с петдесет лева пенсия.
- И пак ти дава 10 лв, за да изведеш приятелката на кафе... не те ли е срам?
75. Става ми гот като видя, че баба ми си продава покъщнината да може да си плати водата.
- И за да ти задели някой лев... нехранимайко такъв.
76. Доставя ми удоволствие да гледам как контрольорите в градския транспорт бият хора.
- Затова ли не ги спираш?
77. Доставя ми удоволствие и мен да ме бият.
- След като обичаш и секса с мутри - не ме учудва.
78. Радват ме бездомните деца по улицата ...
- За да има кого да риташ, като не си на кеф ли?
79. ...и те са щастливи когато намерят малко пари да си купят лепило.
- Пък и ти... така свирката ти излиза жълти стотинки.
80. Харесвам по цял ден да седя пред телевизора и да няма едно свястно заведение където да ида да пия едно кафе.
- А КОГА ЩЕ РАБОТИШ БЕ, МЪРЗЕЛ!!!
81. Обичам кафето да ми е втора цедка с бъркалка втора употреба.
- Почни работа и иди да пиеш кафе в Шератон. Ама кой ще гледа телевизора тогава.
82. Още повече ме радват бездомните деца, когато са гладни.
- Защото за 20ст правят чудеса ли?
83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева.
- А ти не можеш си позволиш бръснар за 5 лв, щото не работиш и се чудиш как да измериш дивана пред телевизора.
84. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност.
- Като не ти се дават пари, за лекарства от аптека, а си ги поръчваш по незнайни канали.
85. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите.
- Така се успокояваш, че и на теб като ти случи да идеш в затвора с лешперския си и тарикатски начин на живот, ще се отървеш по-леко.
86. Кеф ми е когато лекарят ми ми каже, че дължа 50 лева за един обикновен преглед и консултация.
- Да беше учил за лекар, бе... ама пък там се учи, а не се лежи пред телевизора.
87. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони.
- На които ти така лековерно си даваше парите с мечтата за бързо забогатяване от лежане на дивана.
88. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази.
- И пешеходците, които ти щъкат пред колата, когато ти си зад волана.
89. Кефя се когато по тротоарите няма място от паркирани коли
- И няма къде да си завреш и твоя таралясник.
90. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви.
-Щото очакваш, че шампоана за 50 ст, се прави във френски лаборатории.
91. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинея Бисау.
-А по-кофти е, когато от кабелната дойдат и ти махнат сплитера от терасата... или пък прекарат кабелите вътрешно, което си е голяма наглост.
92. Приятно ми е, когато някой психопат спечели избори.
- Щото гласува за него, нали?
93. Много ми е гот, когато родителите ми живеят на заеми.
- За да има с какво да ти плащат ходенето по кафета и семките пред телевизора.
94. Радвам се като някакъв изрусен, детствен педераст ме срещне на улицата и ми каже:"Скъпи, обичам те!" Или нещо подобно.
- А ти горкия си пасивен гей и обичаш мутрите!
95. Радвам се, когато разни тъпаци с костюми за по хиляда лева, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извъннормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите на островите Тонга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по шест бодигардове, жените на които се занимават с това да си купуват гащи от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата някога ще се оправят.
- Че те за тях са се оправили... ти с твоето висене по кафета му мисли...
96. Харесва ми самозвани професори, въртящи по 10 фирми, да пишат двойки, защото по време на лекциите сме ходили на работа.
-Ако висенето по кафета го наричаш работа... да, така е настина. Кофти хора са.
97. Защото умирам комплексари да ме третират като роб/иня.
- А мижитурка като теб как го третират? Като полубог?
98. Защото няма по-голяма наслада да уча в бунище.
- Явно затова си хвърляш обелките от вафли и мазните хартийки от банички по коридорите
99. Защото много обичам екстремния спорт - "разходка по родните ни улици"
- И това е единственият спорт, който обичаш.... Затова си тъп, дебел, мазен, гнусен, мърляв, тарикат, нехранимайко, чалгар долен, педал, кирлив мързел неграмотен.... и т.н., да не продължавам. Вземи се разкарай от държавата, че ми омръзна от такива като теб, дето цял живот за 5 ст работа не са свършили, а светът им е крив, че не може с лежане пред телевизора, търкане по столовете на долнопробни кафенета и чалготеки, да ходят на почивка в Бали, а фолк звезда да им вее в определена анатомична област...
Miro

Мнениеот Dvel » 15.02.2011 19:49

Аватар
Dvel

...

Мнениеот Gio » 19.02.2011 10:58

Древен Египет. Новопостроена пирамида .
Калиграфът пише йероглифи , а жрецът му диктува тект : " ...и нашия фараон беше много добър, много красив , много потентен...." . Калиграфът спира , почесва се по главата и пита : " Абе , шефе , "много потентен" с три или с два кура се пишеше ?"
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот lz1wvm » 22.02.2011 20:59

СССР, едно ранно утро, телефонът звъни:
-Вася, бе ние с теб ли пихме вчера?
-С мен-лаконично отговаря Вася.
-Водка пихме ли?
-Пихме.
-А бира?
-И бира.
-А ракетно гориво?
-И ракетно.
-А ти вече ходи ли да сереш?
-Не, защо?
-Вася, не ходи, аз ти се обаждам от Токио.
99%RX........1%TX
lz1wvm

...три смешки, които започват с "Б" :)

Мнениеот Gio » 22.02.2011 21:09

България е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрещното движение, може някой да те цапне отзад!
-------
Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки...
-------
Шестметров сом, уловен в Дунава, накарал рибаря да му изпълни три желания...
Аватар
Gio

...

Мнениеот Gio » 01.03.2011 08:12

...ето и обяснението в любов на анонимния българин, както го нарече Миро в един от постовете си тук. Изглежда като автомонтьор по занаят:
"Здравей скъпа Божано,
Най-после са престраших да ти пиша, въпреки че се още са колебаа дали тава а най-правилното решение и чесно казано толкова съм са притеснил, че направо ша ми избие гарнитурата. Не издрЪжам вече - налегането е смазващо и...... ако не отвора винтилете, зa да ти кажа сичко ,което ма вълнува, 100% ша ми гръмне цилиндъра и ша полудеа напълно. Божанке, нещо странно става с мене. ОткЪкто та видох, тичаща като прелесна феА под щедрия пролетен дъЖ, не моа да запра да мисла за тебе. Вече две седмици съм къто болен: такова нещо ми са не беше случвало откъкто видех за пръв път Феарари Тестароса на изложението У Франфурт!

Обръкан съм и дори озадачен, щото не моа да забраа формите ти, въпреки че им липсфа най-елементарна аеродинамика. Дъждъ са стелеше по телото ти и под мократа ти фланелка секаш са беха настаниле два класически Фолксвагена "костенурка". Дали зарди дъждо, пролетнъта възбуда ели хладната вечер, но и двата беха включиле фаровете на длъги и таа прекрасна гледка са а паркирала у съзнанието ми и едва ли некоги ша ма напущи. Пороа свали грима от муцуна ти и язе си дадох сметка, колко си красива дажде без лак, боя и емайл.
Сакам да ти признаа нещо смущаващу: сънувам та сека вечер, при тва без броня и кaлнИци. Снощи нaпримeр сънувах задния ти диференциaл и безмалкo да ми изтече антифриза. Не знам какво да права! Ситуацията а катастрофална и не моа да запра мислите си за тебе. Използвам ръчната спирачка от време на време, но и тава вече ич не помага. Когито съм близо до тебе, Божано, кръвта блъска така яко у сръцето ми, че скоро сигурно ша му требват дроселови клапи. Знааш ли: дори и труп да бех ,ако само се приближиш до мене, пулсА ми ша са ускори от 0 до 100 за 4.7 секунди!"
Аватар
Gio

...

Мнениеот Gio » 31.03.2011 16:44

Аватар
Gio

Мнениеот sunny_boy » 07.04.2011 14:48

no comment...
Прикачени файлове
boko.png
boko.png (203.9 KiB) Прегледано 13165 пъти
sunny_boy

Мнениеот YordanIvanov » 07.04.2011 23:27

http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M
Поздрав за всички фенове :twisted: :twisted: :twisted:
YordanIvanov

Мнениеот X5 » 21.04.2011 22:59

Заsубена девојка праќа СМС со многу sубов на мобилниот телефон на својот сакан:
Sубов моја,
Ако спиеш, прати ми го твојот сон,
Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка,
Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи.
....Те Сакам!

Дечкото одговара:
Sубов моја,
Серам.. Што да ти пратам???

:lol:
X5

...

Мнениеот Gio » 21.04.2011 23:08

...oх, така не бях се смял отдавна, Х5...
Аватар
Gio

Мнениеот alabala963 » 27.04.2011 19:58

Ей така се прави ток:
http://papermovie.com/cats/bg/20-1.html
Аватар
alabala963

Мнениеот sunny_boy » 28.04.2011 17:49

sunny_boy

Мнениеот lz1wvm » 08.05.2011 13:04

Ако монитора Ви е прашен отвътре.
Натиснете тук за автоматично почистване