Колега разбирам ;че любезно са се отнесли с теб от думите ти .Добре и други колеги също се похвалиха с такова посрещане в РА ;въпроса е друг ;когато дойде време да си получиш субсидията това да е реалност .Ако си я получил да съгласен съм с теб изцяло ;че са си свършили работата качествено .petkov_dpg написа:Аз съм им много благодарен за качествената и добре свършената работа.
Г-н Матеев, ще бъде чудесно ако публикувате тези линкове за да наблюдаваме как произвежда централата.Ако може и да ни кажите с кои модули е изградена?
Благодаря ви предварително
Какво ли ? Да не останат и без тях (няколкостотин лева имам в предвид)ivo1009 написа:Интересно ми е какво кара служител на ДФЗ за няколко стотин лева заплата да търси под лупа "косури" нещо иначе толкова не понятно за обикновения административен служител ?
Mateev написа:А сега да ви съобщя новината, която научих днес:
Наш клиент е ОСЪДИЛ ДФЗ и е спечелил делото за това, че му отказаха проекта, защото бил в съседство с други 2 централи.
Тоест цялото това безумие с отказване на проекти на съседни централи НАЙ-ПОСЛЕ Е СПРЯНО !!!
Питам се кога някой друг ще спре и ОСТАНАЛИТЕ БЕЗУМИЯ, СЪТВОРЕНИ ОТ ДФЗ ???????????
KD Solar написа:Почнаха да разглеждат 2010г.
Вчера получихме писмо ДФЗ за потвърждение на оферта за наш клиент по 312 мярка от прием 2010г.
Това означава ли, че всички проекти от прием 2009 са обработени?
sunny_boy написа:Отговора на въпроса е не, не са обработили всички проекти от 2009. Точно сега проверих на сайта на ПРСР има все още проекти от прием 2009, които са със статут "В ПРОЦЕС НА ПРОВЕРКА ЗА ДОПУСТИМОСТ В ЦУ". Очевидно има и проблемни проекти, които се влачат с години, но това не трябва да спира работата по другите проекти.
Впрочем на мен ми е чудно как ДФЗ са определили размера на бюджета за 2010-та година, като всички неразплатени средства от прием 2009 отиват в бюджет 2010, а очевидно има необработени проекти от прием 2009?
Gio написа:...и тук пристигат покани за потвърждение на оферти от 2010 - нещо са се поразмърдали от "новото" ръководство като за начало...
?<Браво на новото ръководство и дано продължат така .Браво ние сме с васGio написа:...и тук пристигат покани за потвърждение на оферти от 2010 - нещо са се поразмърдали от "новото" ръководство като за начало...
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта