retro написа:"Цялата истина" за Ex-im bank USA може да разберете, ако посетите Седмият конгрес и изложба за eнергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, които ще се проведат в периода 13-15 април в ИЕЦ, София.
източник: viaexpo
http://www.solarnews.bg/bg/finansirane- ... k-otblizo/
investi написа:Има някакъв проблем, не мога да ги прикача. Съжелявам.
"
Прикрепеният файл/Изображението не трябва да е повече от 800 пиксела широко и 1600 пиксела високо "
investi написа:Колеги, аз не искам и никога няма да искам комисионна или каквито и да е пари от собственик на проект. Имам достатъчно средства да живея добър живот. На който съм помогнал, може да ми се отблагодари с каквато сума пожелае! Не искам да се обвързвам емоционално и физически да си губя времето в срещи и разговори с никого. Който го интересува моята чисто човешка услуга, да ми изпрати имейла си, за да му изпратя формата за кандидатстване! Ако банката одобри попълнената форма, и реши да продължи напред с инвеститора, моята услуга приключва с изпращането на информация за фондовете за кофинансирането. Инвеститора си комуникира с банката, фонда и мен не ме интересува дали са се разбрали или не. Не нося отговорност за никого. Само ще кажа че много проекти се реализират във България, с помощта на Ексим. За г-н Матеев, може да си проучите проекта и без да е ваш и после да си го закупите при одобрение.
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта