от Mateev » 05.01.2011 15:51
На мене ми сложиха електромера Август миналата година, а договора за изкупуване се забави няколко месеца по една или друга причина (по моя и по тяхна вина). Независимо от това в края на Ноември беше направено първото засичане на електромера и през Декември ми беше заплатена цялата енергия за 5 месеца (Август-Ноември).
В ЕОН се процедира така:
1. Автоматично дистанционно засичане на електромерите (през модем), което се извършва в предпоследния работен ден на месеца от 8:00 до 10:00 часа. Някъде в 9:00 часа аз също ходя и записвам показанията на електромера.
2. Още в рамките на деня получавам E-Mail с протокол за продадена електроенергия. Този протокол е един файл на Excel, който е подписан с електронен подпис.
3. Още същата вечер аз също подписвам файла с моя електронен подпис и го връщам по мейла.
4. Междувременно жена ми пише фактура и изпраща сканирано копие по мейла и оригинала на другия ден по куриер.
5. Ако има нещо недоуточнено, на другия ден се свързваме по телефона или на нас ни звънят. Хората от отдела за закупуване на енергия са много свестни и коректни. Спокойно си комуникираме с тях по телефона или по мейл-а. Дават разяснения, помагат. Въобще отношението към клиента е на светлинни години по-добро в сравнение с отдела за присъединяване.
6. Описаната процедура по-горе трябва да завърши до 5-то число на следващия месец.
7. Няколко дена след това пристигат и парите.
Последна промяна
Mateev на 05.01.2011 19:59, променена общо 2 пъти