Lupus написа:Хайде стига спам де!
То е супер нахално да пускаш призиви за събиране на пари за политическите лапачи в този форум, ама ти и два пъти! Не ти ли е неудобно? Аман от смучковци!
hridaq написа:Преди да пишеш глупости и да обиждаш, те призовавам да се ограмотиш какво са свършили и какво вършат ЗЕЛЕНИТЕ!
В момента в който България и българите имат сериозна нужда от автентична природозащитна Зелена партия, ще се намерят винаги смешковци да оплУят доброволния труд на смели И БЕЗСТРАШНИ хора, излезнали на пътя на олигарсите като ЦЕКО МИНЕВ, КОВАЧКИ И ДР. ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МАФИОТИ.
Никой ли не си задава въпроса защо българите изчезват и умират като пилци от птичи грип?!
Ще ви кажа, защото ни е хванал грипа на простотията и не ни пуска вече 70години.
Lupus написа:hridaq написа:Преди да пишеш глупости и да обиждаш, те призовавам да се ограмотиш какво са свършили и какво вършат ЗЕЛЕНИТЕ!
В момента в който България и българите имат сериозна нужда от автентична природозащитна Зелена партия, ще се намерят винаги смешковци да оплУят доброволния труд на смели И БЕЗСТРАШНИ хора, излезнали на пътя на олигарсите като ЦЕКО МИНЕВ, КОВАЧКИ И ДР. ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МАФИОТИ.
Никой ли не си задава въпроса защо българите изчезват и умират като пилци от птичи грип?!
Ще ви кажа, защото ни е хванал грипа на простотията и не ни пуска вече 70години.
Не са глупости! Не ме интересува какви са зелените, червените пембените и всички останали цветове! Просто този форум не е място за политически агитации. Нито да си търсиш девойки за "работа". Виж си постовете. Има ли поне един смислен по тематиката на форума?
патриот написа:Lupus написа:hridaq написа:Преди да пишеш глупости и да обиждаш, те призовавам да се ограмотиш какво са свършили и какво вършат ЗЕЛЕНИТЕ!
Не са глупости! Не ме интересува какви са зелените, червените пембените и всички останали цветове! Просто този форум не е място за политически агитации. Нито да си търсиш девойки за "работа". Виж си постовете. Има ли поне един смислен по тематиката на форума?
Защо не се интересуваш, ако живееш в България, ползваш благата и, консумираш ресурсите и, е задължително да знаеш на кого да ги поверяваш, и да държиш сметка на хората които се подиграват с доверието ти.
Темата е за правителството, а идват избори, всеки трябва да се замисли и да направи адекватен избор.
Още нещо, дали ще има 300 000 фотоволтоични покриви или не, зависи също от правителството.
Темата за партиите, искаме или не засяга пряко слънчевата и ВЕИ енергетика!
Mateev написа:Аз също предлагам форума да не се политизира !!!
Искам също да си кажа мнението за многото на брой дребни партийки. Според мене нито една от тях няма АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС да прескочи 4%-ната бариера. При това положение съществуването на такива партийки само носи огромни допълнителни разходи на данъкоплатците. Заради тях трябва да се печатат 7 милиона бюлетини, към които никой няма да посегне.
Според мене основната мотивация да се създават толкова много партийки е една единствена - лидера на партията да се набута в парламента, за да може и той да бърка в касата с меда. Друго нищо не може да се постигне.
Mateev написа:Аз не съм против ЗЕЛЕНИТЕ. Ясно е, че може би те ще са най-големите защитници на нашата кауза. И може би ще направят най-много за екологията и за възобновяемите енергийни източници.
........
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта