Продавам проект за ФЕЦ със ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ЕОН - 2МВ

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Продавам проект за ФЕЦ със ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ЕОН - 2МВ

Мнениеот NIKI 1969 » 24.05.2009 14:40

Здравейте ,
Предлагаме ви нашето
ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОЕКТ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА С ПРИБЛИЗИТЕЛНА НОМИНАЛНА МОЩНОСТ 2 MWp -41.5 ДЕКАРА
България- област Търговище
Кратко описание на проекта
Настоящият проект и инвестиционно предложение за продажба се отнася за фотоволтаичен парк за производство на електроенергия, разположен в област ТЪРГОВИЩЕ с приблизителна номинална мощност 2 MWp.
Мястото е наша собственост .Имаме вс необходими документи -включително и ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР с ЕОН за присъединяване
Цената на която продаваме имота е- ПО СПОРАЗУМЕНИЕ
ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР
С уважение: НИКИ
+359889156571
Последна промяна NIKI 1969 на 03.09.2009 19:04, променена общо 6 пъти
NIKI 1969

Мнениеот jedy » 25.05.2009 11:25

Тукашните обяви за продажби,а и навсякъде по нета ми звучат като думите на Павел Попандов в "Оркестър без име" :D Бе те като ни чуят (видят обявата "инвеститорите" които са само прекупвачи) веднага ще ни наемат( ще дадат парите за "проекта" няколкото хартий дето ще им ги дадем). Ех докога този мисловен вакуум ще оказва влияние на този пазар.Предполагам ,че до края на годината и после който платил, плакал. Сега е момента да разберем колко са хората с равни мозъчни гънки ПРОДАВАЧИ и КУПУВАЧИ.

А иначе обявата ми звучи така: Продавам GOLF 2ка, много е добър :D
jedy

Мнениеот terazini » 25.05.2009 12:33

jedy, извинявам се предварително, мислех да не пиша за това, но все повече ми се набива на очите колко обичаш да използваш буквата "й" за множествено число и не само тогава. Може би те разбирам до някъде, защото това е масово явление в интернет. Понякога започвам да си мисля, че вече така ги учат в училище. Или си мисля на какво ги учат. Но за множествено число се слага "И" , а не "Й". Пише се "хартиИ",а не "хартиЙ". На "иЙ" завършват имената на римските императори и някои светци. Видях в други постове пък написано "наЙстина", а не "наИстина". Все пак идва от "Истина", а не от "Йстина". Най-пък ми е чудно като видях как пишат "фотоволтаЙк" на сайта си пък и тук една, мисля сериозна соларна фирма.
Забравих и да пиша, че се пише "Кои са", а не "Кой са". "Кой" е за ед. число, т.е. "Кой е". Разбира се не претендирам, че правописът ми е перфектен, но все пак това са основни положения в бълг. език. А иначе всеки може да сгреши правописа на някоя дума.
terazini

Мнениеот hridaq » 25.05.2009 12:50

jedy написа:Тукашните обяви за продажби,а и навсякъде по нета ми звучат като думите на Павел Попандов в "Оркестър без име" :D Бе те като ни чуят (видят обявата "инвеститорите" които са само прекупвачи) веднага ще ни наемат( ще дадат парите за "проекта" няколкото хартий дето ще им ги дадем). Ех докога този мисловен вакуум ще оказва влияние на този пазар.Предполагам ,че до края на годината и после който платил, плакал. Сега е момента да разберем колко са хората с равни мозъчни гънки ПРОДАВАЧИ и КУПУВАЧИ.

:D :D
По принцип търся проекти в напреднала фаза, но с тези "БИЗНЕСМЕНИ" ПАРИ ДА МИ ДАВАТ, няма да се занимавам. Те си мислят тука е пълно с инеститори и чакат само тяхната обявичка, и хоп опече се работата. На пазара има стотици проекти, и благодарение на нас хората с контакти, опит и консултантски услуги някой от тях имат възможност да се реализират.
По горната обява така поднесена, ще си стои в форума, още 3години.
hridaq

Мнениеот hridaq » 25.05.2009 12:52

jedy написа:Тукашните обяви за продажби,а и навсякъде по нета ми звучат като думите на Павел Попандов в "Оркестър без име" :D Бе те като ни чуят (видят обявата "инвеститорите" които са само прекупвачи) веднага ще ни наемат( ще дадат парите за "проекта" няколкото хартий дето ще им ги дадем). Ех докога този мисловен вакуум ще оказва влияние на този пазар.Предполагам ,че до края на годината и после който платил, плакал. Сега е момента да разберем колко са хората с равни мозъчни гънки ПРОДАВАЧИ и КУПУВАЧИ.

:D :D
По принцип търся проекти в напреднала фаза, но с тези "БИЗНЕСМЕНИ" ПАРИ ДА МИ ДАВАТ, няма да се занимавам. Те си мислят тука е пълно с инеститори и чакат само тяхната обявичка, и хоп опече се работата. На пазара има стотици проекти, и благодарение на нас хората с контакти, опит и консултантски услуги някой от тях имат възможност да се реализират.
По горната обява така поднесена, ще си стои в форума, още 3години.
hridaq

Мнениеот jedy » 26.05.2009 12:10

Благодаря на "terazini" за дето ме е поравил. Грешката ми е фонетична и се извинявам за което,не обръщам внимание на правописа (не го проверявам) а го публикувам и .......ето реакцията,която е правилна.Поне не пиша на латиница :D
jedy

Мнениеот EOS Technologies » 26.05.2009 20:04

terazini написа:...Най-пък ми е чудно като видях как пишат "фотоволтаЙк" на сайта си пък и тук една, мисля сериозна соларна фирма....

Не знам за коя фирма говориш, но когато превеждахме нашите страници на български, думата фотоволтайк/фотоволтаик ни създаде доста главоболия. Кое е правилно? Досега нямам отговор на този въпрос.

Относно Й-то. Много медии го пишат като И-кратко, макар че искат да кажат И-с ударение. Ама опитай с компютърна тастатура да го изпишеш...
EOS Technologies

Мнениеот terazini » 27.05.2009 11:35

Съгласен съм, че фотоволтаик е чужда дума и при нея е по-трудно решението как да се изписва на български. Но според мен е фо-то-вол-та-ик, както и фо-то-вол-та-ич-ни. А не фо-то-вол-тайк.
А за "И" с ударение съм съгласен да се пише с "Й". Но аз говоря за "Й" за множ. число.
terazini

Мнениеот ferdy » 27.05.2009 14:41

И аз залагам на фотоволтаИк.
ferdy

Мнениеот jedy » 27.05.2009 16:33

Да се обърнем към колега с Булгарска филология например? Има ли такъв? Май спамиме само :D
jedy

Мнениеот ferdy » 27.05.2009 16:35

Ако имаме филолог, със сигурност доста ще се изнервя.
ferdy

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти