Въпрос с повишена трудност: как се мери импеданса на мрежата?
И аз това попитах колегата ping
Дава ли по отделно R,L и C като стойности при меренето.Какво е включването на уреда-двуточково или триточково.
Въпрос с повишена трудност: как се мери импеданса на мрежата?
Дава ли по отделно R,L и C като стойности при меренето.Какво е включването на уреда-двуточково или триточково.
petyostoev написа:Ами кой да ви предложа-собственика на сайта-Матеев.
lz1wvm написа:Поли трябва ти нотариален акт и скица на местото.След това отиваш в КЕЦ Поморие и там ще ти дадат формуляр за искането за проучване.
Mateev написа:Когато след един месец ти върнат отговор, че трябва да предоставиш допълнителна информация съгласно член еди кой си от НАРЕДБА 6, тогава пак се похвали с простите неща.
lz1wvm написа:Поли мисля че в друга тема беше задала същия въпрос.След като са приели искането за проучване-трябва да ти отговорят след месец с тяхното становище.Както казват колегите сигурно ще има подводни камъни.Но това ще стане ясно след отговора на ЕВН.
Поздрави
Изчетох доста в този форум и разбирайки , че тук има доста компетентни хора, реших и аз да се регистрирам.
Ще се радвам ако ми отговорите на въпроса:
Имам парцел, на когото съм променила статута от земеделска земя,
на който е определен начин на трайно ползване: "за курортно-рекреационен обект". Изготвен е ПУП с градоустройсвени показатели.
(имала съм други идеи за строителство)
Та въпросът ми е: мога ли да използвам този парцел с настоящия му статут построяване на фотоволтаична централа или ще трябва да правя някои промени?
Благодаря предварително!
lz1wvm написа:Поли
Изчетох доста в този форум и разбирайки , че тук има доста компетентни хора, реших и аз да се регистрирам.
Ще се радвам ако ми отговорите на въпроса:
Имам парцел, на когото съм променила статута от земеделска земя,
на който е определен начин на трайно ползване: "за курортно-рекреационен обект". Изготвен е ПУП с градоустройсвени показатели.
(имала съм други идеи за строителство)
Та въпросът ми е: мога ли да използвам този парцел с настоящия му статут построяване на фотоволтаична централа или ще трябва да правя някои промени?
Благодаря предварително!
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта