НОВ ЗАКОН ЗА ВЕИ

Проблеми при присъединяването и узаконяването на централи, използващи енергията на Възобновяемите Енергийни Източници.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот YordanIvanov » 29.11.2010 23:59

Ти пък взе, че се обиди. Просто според мен не се държиш мъжки в темата според мен.
YordanIvanov

Мнениеот Lupus » 30.11.2010 00:02

Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка! :D
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот joro76 » 30.11.2010 21:03

Lupus написа:Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка! :D
?Баце този форум мисля е всеки да изкажи мнение да помогне на другия които се е захванал със същото с цел помощ и да не се блъска и тои с това което и ти и всички ние тук би трябвало да сме от една и съща страна и да вървиме на пред и фирми и кленти и мираклии а човека тръгва остро да се заяжда а кажи ми сега . То това каде казват за Българския казан в ада че няма нужда от пазач постоянно виждаме че си е верно
joro76

Мнениеот Lupus » 30.11.2010 22:34

joro76 написа:
Lupus написа:Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка! :D
?Баце този форум мисля е всеки да изкажи мнение да помогне на другия които се е захванал със същото с цел помощ и да не се блъска и тои с това което и ти и всички ние тук би трябвало да сме от една и съща страна и да вървиме на пред и фирми и кленти и мираклии а човека тръгва остро да се заяжда а кажи ми сега . То това каде казват за Българския казан в ада че няма нужда от пазач постоянно виждаме че си е верно

Така е!
Форума е място на обменяне на информация и мнения, а не на мерене на финансови възможности. Има установен някакъв начин на взаимоотношения, изразяващ се в определена любезност, добронамереност и уважение към събеседниците. И когато се прекрачи този тон, се пораждат и непремерените реакции.
PS Апропо, обръщението "баце" не ми допада особено, но ако това е израз на приятелско отношение - готов съм да го приема. :)
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот joro76 » 30.11.2010 23:15

Lupus написа:
joro76 написа:

Така е!
Форума е място на обменяне на информация и мнения, а не на мерене на финансови възможности. Има установен някакъв начин на взаимоотношения, изразяващ се в определена любезност, добронамереност и уважение към събеседниците. И когато се прекрачи този тон, се пораждат и непремерените реакции.
PS Апропо, обръщението "баце" не ми допада особено, но ако това е израз на приятелско отношение - готов съм да го приема. :)
Чисто приятелски е и се радвам с ей такива хора като теб да ти е драго да се обменя мисли информация и опит благодаря за разбирането ти.Между другото така като наблюдател и не толкова активно пишещ в този форум съм забелязъл теб Ферди Матеев и още няколко човека от фирмите че се справяте наи отговорно и достъпно за нас с въпроси важни в начинанията ни включително и хора като мен които действат по задачите има с които си пиша лични съобщения които са сериозни хора (дори и да не ги познавам лично си личи това)
joro76

Мнениеот joro76 » 30.11.2010 23:36

YordanIvanov написа:Ти пък взе, че се обиди. Просто според мен не се държиш мъжки в темата според мен.
Не бе Данчо не се сърдя знаеш ли защо се ядосвам защото знаеш добре че с писане на компютъра трудно можеш да разбереш точно човек какво има на предвид а да не говорим да се опознаем като хора и така се създават грешни впечатления .Но стабилните хора си личат и на Лупо го писах по горе така че отчети че не ти се сърдя
joro76

Мнениеот retro » 01.12.2010 01:25

Lupus написа:... Има установен някакъв начин на взаимоотношения, изразяващ се в определена любезност, добронамереност и уважение към събеседниците. И когато се прекрачи този тон, се пораждат и непремерените реакции...

Lupus, този начин на взаимоотношения е нарушен първо от KD Solar, който се изживява като начална учителка:

KD Solar написа:Joro76, добре е като четеш постовете на ferdy, да си вземеш поука за твоя правопис. В българският език има особен вид писмени знакове, наречени "ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ". Тези знаци отразяват идеята на автора за смисъла и съдържанието текста.
Ако имаш нужда от опресняване на знанията от ученическите години, използвай този сайт:
http://www.kidsbg.com/home/modules.php? ... =pravopis3

и после от YordanIvanov, влязъл в ролята на див селянин:

YordanIvanov написа:Што не одиш да починеш малко :) превъзбуди се нещо.

Така, че не прави забележки на joro76 (все пак форума не е в сферата на правописа и граматиката) ами обърни внимание на другите двама отворковци.
retro

Мнениеот YordanIvanov » 01.12.2010 09:48

Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.
YordanIvanov

Мнениеот KD Solar » 01.12.2010 10:08

Ей, айде сега аз съм виновен.
Извинявам се, че внесох смут и оспамих темата за новия закон за ВЕИ. :oops:
Така е, това не е форум за правопис, така че, който си иска да пише на жлямбаница, които иска да си пише 5 реда без точки и запетайки пък да го чете и обсъжда който си иска. Преставам и още веднъж се извинявам, че се отклонихме от темата.
Аватар
KD Solar

Мнениеот energy11 » 01.12.2010 10:24

Не се карайте, всеки си е прав по свое му. Форумът наистина е за обмяна на информация и опит, взаимно подпомагане на хората в него, не за забележки.
Най-дружелюбно отбелязвам, че въпреки полезната информация, която даден човек изнася във форума от значение е и начина, по който я представя, т.е. правописа. Подкрепям мненията на joro76, но не съм съгласен с това, че хората не се преценяват по правописа им. Аз лично обръщам внимание на това, но за някои други това може да не е от значение.
Смятам обаче, че колегата трябва да обърне поне малко внимание на точките поне, просто защото изреченията са трудни за четене - не знаеш къде свършва едното и почва другото, мисълта ти се слива и човек понякога се изнервя.
energy11

Мнениеот retro » 01.12.2010 10:52

YordanIvanov написа:Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.

Въобще да не беше се включвал в тази дискусия...
retro

Мнениеот retro » 01.12.2010 10:57

joro76, ти пък се постарай малко като пишеш, не използвай само клавишите с буквите - има и други клавиши по клавиатурата ти (освен ако не са изпадали) - , . -
Покажи уважение към другите, които четат форума.
И не срами езика български :wink:
retro

Мнениеот YordanIvanov » 01.12.2010 11:26

retro написа:
YordanIvanov написа:Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.

Не мога да разбера наглото ти държание и поведение. Не мога да разбера от къде го изкарваш това небивало самочувствие в този форум. Не мога и да разбера защо няма модераторска намеса в наглите ти постове. Това не трябва да бъде място където да се избиват комплекси, а място където да си помагаме. Има хора в този форум, помогнали значително повече от тебе, със значително повече знание и със значително по-високо интелектуално ниво, може да почерпиш малко опит от тях и да направиш един краен и може би неуспешен опит за превъзпитание дори и на не толкова крехка възраст.
п.п. Наистина се оттеглям от темата. Достатъчно се разводи.
п.п.2. Би било страхотно Матеев да изчисти боклуците от тази тема.
YordanIvanov

Мнениеот retro » 01.12.2010 14:56

YordanIvanov написа:Не мога да разбера наглото ти държание и поведение. Не мога да разбера ......

Като не можеш да разбереш нещо, не се напъвай. Разултата от напъването може да бъде наприятен.

YordanIvanov написа:Не мога да разбера от къде го изкарваш това небивало самочувствие в този форум. Не мога и да разбера защо няма модераторска намеса в наглите ти постове. Това не трябва да бъде място където да се избиват комплекси, а място където да си помагаме.

Хем имам самочувстие, хем комплекси ?!?!? - наистина не разбираш някои неща.

retro написа:

Въобще да не беше се включвал в дискусията и ако няма какво да кажеш по темата, не се включвай само и само да се заяждаш с другите. Какво смислено си написал в тази тема, а? Я си прегледай предишните постове!

YordanIvanov написа:п.п. Наистина се оттеглям от темата. Достатъчно се разводи.
п.п.2. Би било страхотно Матеев да изчисти боклуците от тази тема.

Ако наистина се оттеглиш от темата значително ще улесниш Матеев с изчистването!
retro

Мнениеот ferdy » 01.12.2010 15:54

Ще си превиша потребителските права малко и ще се направя на възпитател в детска градина, ще ме извините, колеги.

retro, намесваш се в темата по средата на чужда дискусия, имаш претенции към нея, изказваш лично мнение, а след това търсиш сметка за същото от друг човек? Напълно некоректно държание.

Това не ти е първа изцепка в този форум, гледам те как се държиш и в един друг. Благодари се на късмета си, че Матеев е прекалено зает да се занимава с глупости и не те е забелязал, а явно и колегите са достатъчно зрели, за да не поискат наказание за теб.

Ще помоля всички, ако нямат какво да добавят по темата, да решават личните си спорове на лични съобщения, дискусиите по темите са градивни понякога, а дискусии относно отделни личности - никога.

Превръщаме форума в говорилня и бягаме от основния му замисъл: взаимопомощ по общи интереси.
ferdy

ПредишнаСледваща

Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ