?Баце този форум мисля е всеки да изкажи мнение да помогне на другия които се е захванал със същото с цел помощ и да не се блъска и тои с това което и ти и всички ние тук би трябвало да сме от една и съща страна и да вървиме на пред и фирми и кленти и мираклии а човека тръгва остро да се заяжда а кажи ми сега . То това каде казват за Българския казан в ада че няма нужда от пазач постоянно виждаме че си е верноLupus написа:Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка!
joro76 написа:?Баце този форум мисля е всеки да изкажи мнение да помогне на другия които се е захванал със същото с цел помощ и да не се блъска и тои с това което и ти и всички ние тук би трябвало да сме от една и съща страна и да вървиме на пред и фирми и кленти и мираклии а човека тръгва остро да се заяжда а кажи ми сега . То това каде казват за Българския казан в ада че няма нужда от пазач постоянно виждаме че си е верноLupus написа:Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка!
Чисто приятелски е и се радвам с ей такива хора като теб да ти е драго да се обменя мисли информация и опит благодаря за разбирането ти.Между другото така като наблюдател и не толкова активно пишещ в този форум съм забелязъл теб Ферди Матеев и още няколко човека от фирмите че се справяте наи отговорно и достъпно за нас с въпроси важни в начинанията ни включително и хора като мен които действат по задачите има с които си пиша лични съобщения които са сериозни хора (дори и да не ги познавам лично си личи това)Lupus написа:joro76 написа:?Баце този форум мисля е всеки да изкажи мнение да помогне на другия които се е захванал със същото с цел помощ и да не се блъска и тои с това което и ти и всички ние тук би трябвало да сме от една и съща страна и да вървиме на пред и фирми и кленти и мираклии а човека тръгва остро да се заяжда а кажи ми сега . То това каде казват за Българския казан в ада че няма нужда от пазач постоянно виждаме че си е верноLupus написа:Както сте почнали да си ги мерите, май ще трябва да изберем женско жюри, за по-обективна оценка!
Така е!
Форума е място на обменяне на информация и мнения, а не на мерене на финансови възможности. Има установен някакъв начин на взаимоотношения, изразяващ се в определена любезност, добронамереност и уважение към събеседниците. И когато се прекрачи този тон, се пораждат и непремерените реакции.
PS Апропо, обръщението "баце" не ми допада особено, но ако това е израз на приятелско отношение - готов съм да го приема.
Не бе Данчо не се сърдя знаеш ли защо се ядосвам защото знаеш добре че с писане на компютъра трудно можеш да разбереш точно човек какво има на предвид а да не говорим да се опознаем като хора и така се създават грешни впечатления .Но стабилните хора си личат и на Лупо го писах по горе така че отчети че не ти се сърдяYordanIvanov написа:Ти пък взе, че се обиди. Просто според мен не се държиш мъжки в темата според мен.
Lupus написа:... Има установен някакъв начин на взаимоотношения, изразяващ се в определена любезност, добронамереност и уважение към събеседниците. И когато се прекрачи този тон, се пораждат и непремерените реакции...
KD Solar написа:Joro76, добре е като четеш постовете на ferdy, да си вземеш поука за твоя правопис. В българският език има особен вид писмени знакове, наречени "ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ". Тези знаци отразяват идеята на автора за смисъла и съдържанието текста.
Ако имаш нужда от опресняване на знанията от ученическите години, използвай този сайт:
http://www.kidsbg.com/home/modules.php? ... =pravopis3
YordanIvanov написа:Што не одиш да починеш малкопревъзбуди се нещо.
YordanIvanov написа:Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.
retro написа:YordanIvanov написа:Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.
Въобще да не беше се включвал в тази дискусия...
YordanIvanov написа:Не мога да разбера наглото ти държание и поведение. Не мога да разбера ......
YordanIvanov написа:Не мога да разбера от къде го изкарваш това небивало самочувствие в този форум. Не мога и да разбера защо няма модераторска намеса в наглите ти постове. Това не трябва да бъде място където да се избиват комплекси, а място където да си помагаме.
retro написа:YordanIvanov написа:Аз се оттеглям от тази дискусия. Отново станахте много компетентните.
Въобще да не беше се включвал в тази дискусия...
YordanIvanov написа:п.п. Наистина се оттеглям от темата. Достатъчно се разводи.
п.п.2. Би било страхотно Матеев да изчисти боклуците от тази тема.
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта