Lupus написа: ......Ние си унищожихме леката и тежката промишленост , селското стопанство, преработвателната промишленост, на път сме да затрием образованието и здравеопазването. .......
petyostoev написа:Марков,с цялото ми уважение към теб,каква трабва да е икономиката ни ?
селско стопанство - да произвеждаме само суровини- най тежкия труд, и да ги изнасяме за смешни цени;
туризъм - да добре,но това е пак слугуване на големите и богатите,т.е. пак чужденците и наште момичета и жени да им се усмихват и усукват ......
Трябва ни промишлиност,лека ,полутежка, и тежка ако трябва,но ............ конкурентноспособна,IT , иновации,наука,технология......
Но никое правителство не прави НИЩО необходимо за да се развиват тези сектори в икономиката.
И за това е такова положението с икономическото състояние на по голямята част от населението.
И в края на краищата именно това е причината за ескалиращото напрежение напоследък.
Извини ме ако съм бил малко по рязък.
Markov написа:Lupus написа: ......Ние си унищожихме леката и тежката промишленост , селското стопанство, преработвателната промишленост, на път сме да затрием образованието и здравеопазването. .......
Лупус,
защо не пишеш от първо лице единствено число
Вие може да сте унищожили много неща и може да се готвите да затриете още,
но аз не съм.
.....
Markov написа:И още за условията в България според мен:
-Тежката промишленост е грешка
- ТКЗС-тата са грешка
- Белене е грешка
- Референдума е грешка
- Монополите са грешка
- Липсата на реформи е грешка