alex1001111 написа:Икономика се прави с икономии не с харчове! Единия ще дава акции заради един домейн. Другия ще взима bg домейн(вероятно най-скъпата област), третия ще регистрира АД... Обяснете ми най първо кой аджеба кой е? С какво сте се занимавали, че почва да ме съмнява да сте въртели собствен бизнес? И как ще ме убедите при тези внезапни пориви, че ще имате грижата на добър стопанин. За Матеев имам представа що за човек е. Интересни са ми останалите. Можете да ме приемете като един от хилядите инвеститори с дребни суми и неудобни въпроси. Предлагам да прочетете закона за АД и АДСИЦ.
Mateev написа:Трябва да знаете, че още преди няколко месеца ние поискахме да регистрираме домейна solar.bg. От Цифрови системи обаче ни отказаха с мотива, че фирмата ни не се казва така. Но ако направим фирма, която да се казва само "Солар", тогава ще ни дадат домейна. Ние не се двоумихме много и веднага регистрирахме фирмата "Солар" ООД с капитал 5000 лева. Представихме документите на Цифрови Системи, но въпреки всичко не ни дадоха домейна. Изглежда се пази за наши хора. Домейна все още не е даден на никого. Само е резервиран. Но ако случайно Цифрови системи го дадат на някого, който няма фирма със същото име или който има входящ номер на молбата след нашия - тогава познайте какъв скандал ще предизвикаме.
Засега битката не е загубена. И има някаква вероятност да се преборим и да вземем домейна. И ако успеем - спокойно можем да предоставим фирмата, заедно с домейна, за започване на това наше начинание. Само трябва да я преобразуваме от ООД в АД.
alex1001111 написа:Мисля че е добре да се представите. Поне двигателите на това начинание. Също набележете план за това до коя дата какво се очаква да има направено. За кое нещо колко време се отделя за умуване. Колко за гласуване, и кога ще има обявен резултат. За пример име, място и юридическа форма и т.н.
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта