energy11 написа:Трябваше още в първия постинг да споделиш за какво се отнася анекса, който трябва да подпишеш. В случая не можеш да упрекваш ЕВН затова, че си вършат работата. Те просто спазват процедурата по новия закон, както подчерта Ферди. Ако се възмущаваш, то прави го към законотворците, които написаха и приеха тези текстове. На тях се възмущаваме всички...
Колега аз те разбирам като прочетох писаното от тебе на едно ниво сме. Разбирам напълно всичко с разкарването неяснотите ;различното тълкуване на закона кой както си иска съм го приживял така ;че нали знаеш ;че когато не минеш сам и да ти разправят не вярваш .Но и колегите са прави също ;че ЕВН се съобразява с новия закон ;който влезе в сила няма мърдане от там .С ;което мога да те оспокоя е това че сметнато чисто икономически това не е лошо че нас ни хваща този закон защото се получава една не малка разлика в цената за присъединяване в наша полза така за сметка на стария закон има и други плюсове много разбирасе има и малко минуси но не е чак толкова зле така ;че давай напред и успехи от мен .....mp написа:Не знам защо го приемате като оплакване!??? Аз не коментирате факта, че след като има договор при едни условия би трябвало когато преминеш към следваща крачка да влезе в сила те. окончателен такъв. Много СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЯМАТЕ НИЩО ПРОТИВ ПРЕЗ ДЕН ПРЕЗ ДВА ДА ВИ ВИКАТ ЗА НОВИ И НОВИ АНЕКСИ и вие да ходите да ги подписвате с лекота.!
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта