Gio написа:zerotolerance написа:iso 9001 za vseki proizvoditel?![]()
![]()
...и инсталатор
... и консултант

lz1wvm написа:Би ли споделил защо е по добре да се жалваме на министерството,а не на ДКЕВР.
retro написа:Gio написа:zerotolerance написа:iso 9001 za vseki proizvoditel?![]()
![]()
...и инсталатор
... и консултант
Gio написа:Защото аз като инсталатор искам всеки инсталатор да премине процедурата по сертифициране...
Gio написа:...retro, Вие консултант ли сте? Защото аз като инсталатор искам всеки инсталатор да премине процедурата по сертифициране...
Gio написа:retro написа:Gio написа:zerotolerance написа:iso 9001 za vseki proizvoditel?![]()
![]()
...и инсталатор
... и консултант
...retro, Вие консултант ли сте? Защото аз като инсталатор искам всеки инсталатор да премине процедурата по сертифициране...
levis написа:YordanIvanov написа:Отново остри реплики...
Да Иванов, остри са, но не е нищо лично. Просто не ми допадат съветите които даваш. "не трябва да им се дървиш". Какво да правиме?
Да им направиме трафовете ли, да им ремонтираме и разшириме мрежата ли, или пък и някой лев да им дадем да си имат.
Не разбираш ли, че колкото повече си траем, толкова по лошо ще става и още повече ще ни правят на маймуни.
А относно "патките" все ми се струва, че е по-добре своите от колкото чуждите.energy11 написа:Опитайте да пишете на ДКЕВР...
Относно жалбите (по мое впечатление), по-добре да се пишат до Министерството на енергетиката. От там ги препращат в ДКЕВР, но тогава им обръщат по сериозно Внимание.
finansista написа:Слънчо, подкрепям те. Българина си е индивидуалист, за това скоро България е възмжно да стане доста по-малка.
Ако бях инвеститор във ВЕИ, щях ги съдя до дупка.
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта