Бойкота на ЕРП-тата прераства във ВОЙНА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА

Проблеми при присъединяването и узаконяването на централи, използващи енергията на Възобновяемите Енергийни Източници.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Емил » 11.04.2009 19:45

petyostoev написа:Аз от ЧЕЗ през м. януари получих предварителен договор в срок.А вчера получих съгласуване на ел проектите с две седмици закъснение.Въпреки всичко съм доволен за сега.Дано и нататъка да нямам проблеми.

Колега, къде в ЧЕЗ, щото аз тръгвам по пътя, и ще се трябва да мина през ЧЕЗ - София област.
Аватар
Емил

Мнениеот petyostoev » 11.04.2009 23:47

Pleven
petyostoev

Мнениеот Wildgripper » 14.04.2009 10:29

Производители на енергия от вятър: Присъединяването спря

http://ecobusiness.dnevnik.bg/show/print.php?storyid=704718
Wildgripper

Мнениеот стамби » 14.04.2009 14:52

Г-н Матеев, понеже и аз съм от потърпевшите с Е-он, се поинтересувах откаде идва това бавене на всякакав вид документи свързани с ВЕИ .Свързах се с човек в дружеството, който е на висок пост и ми потвърди слуховете ,че има издадена устна заповед за съгласуване на каквото и да било отностно ВЕИ ,за период най малко от 3 месеца,с две думи до изборите. Пуснал съм жалби до Европейската комисия,ДКЕВР и до Е-он и чакам някакви адекватни отговори ,за произвола и неспазването на всякакви закони от страна на дружеството.А в последствие смятам да водя дела, за нанесени вреди и пропуснати ползи.Първо ги чаках за становище 50 дена, а сега за ЕЛ схемите към ПУП ги чакам вече 2 месеца ,без да ми дадат каквото и да било обяснение за закъсненията.Все си мисля че това безобразие ,трябва да бъде съобщено в медиите.Препоръчвам на всички с такива проблеми да пускат жалби ,за да се види ,че не е проблем само на 1,2 инвеститора.Ето ви имейла на Европейската комисия в България COMM-REP-SOF@ec.europa.eu и тел.02 933 52 52
стамби

Предишна

Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ