5er написа:ok не съм казал че е чак толкова интересно - просто сме едни от малкото, които имат заявени производствени мощности и можем да реализираме големи проекти веднага. ако някой иска има възможности и за съвместни предприятия - и все пак говорим за продажба на проекти на ниво идеен проект - и няколко предварителни договора подписаниИнтересувам се и от проекти свързанис биогаз, биодизел и вятърна енергия
![]()
Както казах и по-горе - нашите контрагенти имат заявени мощности във европейски предприятия - не китайски самои трябва да предложим реални възможности за реализация. Ако цените, които съм посочил са не интересни - моля кажете ми нивата на които релано продавате проекти от да речем 2 МВ ?
mackata написа:В понеделник си поръчах 422 панела в една шведска фирма и днес имам проформа фактура, след като извърша 100 % плащане ми ги доставят до три седмици.
Не знам кой измисли тази партенка с невъзможноста да си купиш панели с месеци напред.
Mateev написа:Трудно можем да предвидим бъдещето. Може да стане и точно обратното - много големи капитали да се оттеглят от други сфери на производство и да се пренасочат към гарантирани от държавата инвестиции. Тоест към възобновяемите източници. И това да доведе до нов, невиждан бум в строителството на слънчеви електроцентрали.
Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта