Продавам УПИ-фотоволтаичен парк,ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР-180Kwp

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот windp » 18.09.2009 10:02

kolega ti mai se vze dosta naseriozno
windp

Re: Допълнение към "продавам 7дка.УПИ за ФЕЦ-готови док

Мнениеот Инженер » 18.09.2009 12:04

Г-н Валдес, каква ще бъде новата цена, след тази допълнителна мощност?
[quote="VALDESVS"]Здравейте форумци,
Във връзка с публикуваната от мен обява, считам за редно да ви уведомя за следното:
-Възможностите за повишаване на мощността на ФЕЦ разположена върху УПИ-7дка. с.Черничево,Общ.Хисар са до 298Kwp.
-Скоро ще имам нов предварителен договор с EVN за присъединяване на мощност от 300Kwp.
-Оферираната от мен цена остава същата.
Инженер

Мнениеот Tokio » 18.09.2009 12:35

Човека си е написал, че
Оферираната от мен цена остава същата.
Tokio

Мнениеот andrea » 18.09.2009 14:23

VALDESVS... цената на парцела, който ти предлагаш е 0.10euro/Wp. = 30000 euro.
цената на земята ти е 15000 лв.
2000 лв. ПУП с геодезия.
2-те становища 500лв.
други разходи 2500 лв.

единственито хубаво нещо е точката на присъединяване

малко си алчен.... не мислиш ли ?
andrea

Мнениеот Vandal » 19.09.2009 00:06

Човека иска бърза продажба бе хора.
Затова цената е толкова "ниска".
Аз все се въздържах да пиша по темата, ама наистина
продаваче взе че се взе на сериозно.
Пусни тази цена в някой западен форум
за да видиш как стоят нещата. :D
Аватар
Vandal

коментар

Мнениеот dimitar_ed » 09.02.2010 23:48

Здравеите. Прочетох всички коментарии тук относно обявата и искам да кажа че за пореден пат се убеждавам в зависта на българина.
Ако някои е минал през всички перипетии по регулирането на парцел и получаването на УПИ за Фото волтаична централа и съответно становище от електрическата компания в дадения регион,само тои знае през какви перипетии на бюрокрацията преминава.И колко време му коства ако преминава всичко по утредения ред а не с подкупи!
Искам АНДРЕА да ми намери парцел за продажба на цените които е "посочил или посочила" и аз лично ще го купя!!! Саответно със УПИ-за фотоволтаична централа и становище от ел.компанията в региона.

2000 лв. ПУП с геодезия.
2-те становища 500лв.
други разходи 2500 лв.

Човека не е алчен а иска това което си е преценил. Пазара сам ще покаже кое е скъпо и кое не!!!
Поздрави на всички тук.
Dimitrov Dimitar
dimitar_ed

Re: коментар

Мнениеот Vandal » 10.02.2010 11:24

dimitar_ed написа:Ако някои е минал през всички перипетии по регулирането на парцел и получаването на УПИ за Фото волтаична централа и съответно становище от електрическата компания в дадения регион,само тои знае през какви перипетии на бюрокрацията преминава.И колко време му коства ако преминава всичко по утредения ред а не с подкупи!

Мдаа..
В този форум никой не е минал през всички тези процедури.
Вие сте първия за което ви поздравявам.
Аватар
Vandal

Мнениеот YordanIvanov » 10.02.2010 11:48

Да Вандал, :) никой не е минал :thumleft: :thumright: .Приемете и мойте поздравления!
За цената на обявата въобще няма да си направя труда даже да коментирам, но искам да кажа на хората малко по-горе относно разходите, че не са баш 2,3 лева.Но определено цената не е реална.
YordanIvanov

Мнениеот windp » 11.02.2010 10:24

gotov proekt za mqrka 311 ili 312,80 kwp,bez biznes plan-30 000euro
windp

Мнениеот dimitar_ed » 11.02.2010 15:47

Колега windp,проекта не е толкова трудно изпълним и не струва повече от 5-6 хиляди лева.Даи информация за парцела.Колко декара е,какви документи имаш за него,от коя дата ти е становището от Електрическата компания,къде се намира,с какво изложение е?
Поздрави.
Dimitrov Dimitar
dimitar_ed

Продавам УПИ-фотоволтаичен парк,ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР-180Kwp

Мнениеот VALDESVS » 11.12.2010 12:49

ПРОДАВА ФОТОВОЛТАИЧНА ЦЕНТРАЛА - 330 Kwp в парцел УПИ-7дка. в с.Черничево, Обл.Пловдив
- с.Черничево,Общ.Хисаря, Обл.Пловдивска- на 25км.-30км. от гр.Пловдив, на 6км. от гр.Хисар, на 7км. от с.Старосел.
- Парцелът е УПИ/урегулиран поземлен имот/ находящ се в края на селото - равен с лек едностранен южен наклон от 3,5%.

- Параметри:
- Площ на парцела - 7 000кв.м.
- Статут: УПИ/урегулиран поземлен имот/ с предназначение за фотоволтаична централа.
- Влязъл в сила и без възражения ПУП.
- Имотът е в регулацията на селото - равен с лек едностранен южен наклон от 3,5%.
- Наличие на ток/20kV/ до парцела и вода в самия парцел.
- Местоположението е съобразено и отговаря на всички изисквания при кандидатстване за евросубсидии за възобновяеми енергийни източници.
- Достъпа до имота е по качествен асфалтов път.
- Наличен проект геодезия с геодезическо заснемане на обекта - данните са качени на AUTOCAD.
- Удостоверение от РИОСВ за съгласуване на инвестиционното намерение и за това, че не подлежи на ОВОС.
- Служебна бележка за извършен оглед на терена с РИОКОЗ - Пловдив.
- Удостоверение от МЗ - София /НЦООЗ/ за съгласуване на ФОТОВОЛТАИЧНАТА ЦЕНТРАЛА.
- Сгановище от EVN за присъединяване.
- Издадена е скица с виза за проектиране на фотоволтаична електроцентрала.
- Сключен предварителен договор с EVN за присъединяване към електроразпределителната мрежа на мощност от 330 Kw през ноември 2009г.
- Перфектна документация.
- Точката на присъединяване е до самия парцел - на 15-20м. от имота - 20kV.

- Цена на парцела с цялата изготвена документация 68 000 Евро.
ЗАБЕЛЕЖКА 1: При пресмятане срока за изплащане на инвестицията върху този парцел, не трябва да се взима под внимание стойността на парцела поради следната причина: "Цената на земята върху, която се изгражда фотоволтаичната централа във времето ще нараства, а след приключване на дейността на централата ще има стойност няколкократно по-висока от сегашната. Потвърждение за това е, че парцелът е УПИ /урегулиран поземлен имот/ в регулацията на с.Черничево, снабден е с ток и питейна вода, достъпът до него е по качествен асфалтов път, районът е чист, без никакви замърсявания, освен това е ловна и риболовна зона, а в близост на 5-6км. се намират курортни селища с минерални извори, винарни с хотелски комплекс, исторически забележителности и т.н. /имам впредвид грХисаря и с.Старосел/"
Отчитайки горе изложеното смея да твърдя, че вложените средства в имота ще се изплатят няколкократно само от неговата продажба след приключване на дейността по енергопроизводството и не е необходимо да се търси изплащането на тези средства чрез приходите от продажбата на ел.енергия. Парцелът беше с предназначение за жилищно строителство и възможността след приключване дейността на централата, там да се осъществи жилищно застрояване потвърждава горе изложеното от мен. В района такива урегулирани поземлени имоти на цена под 10 евро/кв.м. няма. Бизнесът ми е недвижими имоти от доста години. 0887046069,
valdesvs@abv.bg
Прикачени файлове
F_ZNAK_MALUK.jpg
F_ZNAK_MALUK.jpg (10 KiB) Прегледано 10142 пъти
Аватар
VALDESVS

Re: коментар

Мнениеот joro76 » 13.12.2010 20:30

dimitar_ed написа:Здравеите. Прочетох всички коментарии тук относно обявата и искам да кажа че за пореден пат се убеждавам в зависта на българина.
Ако някои е минал през всички перипетии по регулирането на парцел и получаването на УПИ за Фото волтаична централа и съответно становище от електрическата компания в дадения регион,само тои знае през какви перипетии на бюрокрацията преминава.И колко време му коства ако преминава всичко по утредения ред а не с подкупи!
Искам АНДРЕА да ми намери парцел за продажба на цените които е "посочил или посочила" и аз лично ще го купя!!! Саответно със УПИ-за фотоволтаична централа и становище от ел.компанията в региона.

2000 лв. ПУП с геодезия.
2-те становища 500лв.
други разходи 2500 лв.

Човека не е алчен а иска това което си е преценил. Пазара сам ще покаже кое е скъпо и кое не!!!
Поздрави на всички тук.
Колега верно е ;че сме в пазарна икономика и всеки може да търси и предлага и двамата сте прави е моето мнение .Пиша защото знам за бюрокрацията но за цената не съм съгласен има и много по евтини варианти но всеки си решава разбира се
joro76

Предишна

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти