dimitar_ed написа:Ако някои е минал през всички перипетии по регулирането на парцел и получаването на УПИ за Фото волтаична централа и съответно становище от електрическата компания в дадения регион,само тои знае през какви перипетии на бюрокрацията преминава.И колко време му коства ако преминава всичко по утредения ред а не с подкупи!
Колега верно е ;че сме в пазарна икономика и всеки може да търси и предлага и двамата сте прави е моето мнение .Пиша защото знам за бюрокрацията но за цената не съм съгласен има и много по евтини варианти но всеки си решава разбира сеdimitar_ed написа:Здравеите. Прочетох всички коментарии тук относно обявата и искам да кажа че за пореден пат се убеждавам в зависта на българина.
Ако някои е минал през всички перипетии по регулирането на парцел и получаването на УПИ за Фото волтаична централа и съответно становище от електрическата компания в дадения регион,само тои знае през какви перипетии на бюрокрацията преминава.И колко време му коства ако преминава всичко по утредения ред а не с подкупи!
Искам АНДРЕА да ми намери парцел за продажба на цените които е "посочил или посочила" и аз лично ще го купя!!! Саответно със УПИ-за фотоволтаична централа и становище от ел.компанията в региона.
VALDESVS... цената на парцела, който ти предлагаш е 0.10euro/Wp. = 30000 euro.
цената на земята ти е 15000 лв.
2000 лв. ПУП с геодезия.
2-те становища 500лв.
други разходи 2500 лв.
единственито хубаво нещо е точката на присъединяване
малко си алчен.... не мислиш ли ?
Човека не е алчен а иска това което си е преценил. Пазара сам ще покаже кое е скъпо и кое не!!!
Поздрави на всички тук.
Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта