Търся инвеститор/партньор за ФЕЦ върху 100 дка, Варна

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Търся инвеститор/партньор за ФЕЦ върху 100 дка, Варна

Мнениеот plamendp » 28.06.2010 15:11

Здравейте,

Досега съм инвестирал в покупката и регулацията на парцела, презентацията на който можете да изтеглите от тук:

http://tinyurl.com/2cnfqeg (PDF)

Първоначалната идея беше да го регулирам и продам, но кризата кацна и по нашите ширини, и се спрях до завършена регулация (100 декара Жилищна територия). Затова и в горния PDF файл не се говори за ФЕЦ, но като предварителна информация мисля е достатъчно.

Не съм професионалист в тази област, но в момента се запознавам по-подробно с материята и се надявам инженерното ми образование на помогне да се справя по-бързо.

Имам готовност да инвестирам още средства, но без партньор с опит не бих могъл да продължа.

В PDF файла ще откриете пълна информация за контакт.

Поздрави,
Пламен Петков
LinkedIn: http://bg.linkedin.com/in/petkov
plamendp

Re: Търся инвеститор/партньор за ФЕЦ върху 100 дка, Варна

Мнениеот ivanvarna » 28.06.2010 21:26

Брат да не те стряскам, но Е.он ще се подиграе с теб като ти каже че няма енергийна стратегия и свободни мощности за присъединяване.
Затова ти препоръчвам ресурса да си го насочиш другаде.
Затова отсреща на парцелите ти има една готина изба дето в началото на годината се килна малко, та си засей един лозов масив. дори и да се свлича няма да има проблем.
ivanvarna

Re: Търся инвеститор/партньор за ФЕЦ върху 100 дка, Варна

Мнениеот plamendp » 30.06.2010 11:00

ivanvarna написа:Брат да не те стряскам, но Е.он ще се подиграе с теб като ти каже че няма енергийна стратегия и свободни мощности за присъединяване.
Затова ти препоръчвам ресурса да си го насочиш другаде.
Затова отсреща на парцелите ти има една готина изба дето в началото на годината се килна малко, та си засей един лозов масив. дори и да се свлича няма да има проблем.

Е, аз по принцип не се стряскам толкова лесно. Пък и съм наясно, че нещата не са лесни и бързи.

Както и да е, продължавам да търся и ще се радвам, ако отговорите са по същество, а не просто коментари.

--Пламен
plamendp

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти