Търся зъдружник или купувач на малка Фец

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Търся зъдружник или купувач на малка Фец

Мнениеот matev » 31.10.2009 09:47

Търся съдружник или купувач на малка фец 42 кв.с подадени документи по мярка 312 с договор за присъединяване,построена без монтаж на модули,инвентори и грамоотвод.Привързана към трафопост на Чез с монтирано от тях електроверно табло за произведения ток.
При съдружие : внесени сега 120000 лв. съотношението на дяловите е 50/50
При продажба:договаряне
За контакт:0889 225 620
matev

Мнениеот EOS Technologies » 01.11.2009 18:07

Здравей,

две точки: можеш ли да промениш модулите (заради разрешителни и прочие) от тези, с които си планувал да я построиш и съгласен ли си на 3% от добива като аренда? Т.е. отстъпваш правото за ползване на покрива. Инвеститорът си я построява с негови модули и инвертори.

Поздрави
EOS Technologies

Мнениеот matev » 02.11.2009 17:38

Здравеите,
Модулите и инвенторите могот да се заменят с други които трябва да отговарят по параметри на посочените в проекта,но как ще реагира ДФ земеделие при отпускане на субсидията още не мога да разбера.Не знам и приемателната комисия как би реагирала при такава подмяна ,но се надявам,че с нея нама да има проблем.Колкото за арендната вноска мисля,че трябва да подлежи на допълнително договаряне тъй като въпроса не стои само за отстъпване правото на ползуване на покрива,а и за всички изпълнени неща като алуминиеви конструкции,заземителни системи,външно присъединяване към трафопост и др. подобни.Така, че инвеститора само монтира модулите,инвенторите и грамоотвода.
При сериозен интерес от Вашастрана мисля,че е необходимо на място да видите централата.
matev

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти