Търся проекти от 1 МВ за покупка - Солар или Ветрогенератори

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Търся проекти от 1 МВ за покупка - Солар или Ветрогенератори

Мнениеот g_shutov » 05.10.2009 15:49

Аз се пренасочих към други отрасли на бизнеса ни и сега ще си строим ние на частно и при интересни проекти може да влизаме на JV със собственици като ние осигуряваме парите за изграждане. Ако има хубави Мегаватови проекти било то за Солар или Вятър моля свържете се с мен на лично съобщение. В момента спешно ми трябва проект за фотоволтаика от 1 до 2 МВ с готова документация до разрешително за строеж с разумна цена до около 150 К евро на МВ. Всички знаем какви са цените за изготвяне на проекти и се надявам да не ми пишат брокери който имат "готов проект, които всъшност е нива на която пече много слънце и има дирек на 2 километра за по 300 000 евро" понеже това си е реален случай . Просто не искам да коментирам за такива хора. Всичко хубаво, Поздрави и Успехи на всички в своите начинания.

E-mail: g_shutov@yahoo.com
Вода, въздух, земя и слънце - ето това ме храни :)
g_shutov

Мнениеот dvdimitrov » 29.10.2009 00:38

Честно казано вече нямаме нерви,така че ако Ви интересува пишете ЛС:
33 дка;стопански двор;до 2-3седмици ще сме готови с всички документи/поради това ,че намерихме финансиране но нещо не ни устройва/;никакво засенчване ;южен наклон 13-15 градуса;трафа
на селото е в нашата земя и още се чудим да се съдим ли с ЕРП-то.

Имаме предварителна уговорка-съгласие за 20% грант с банка.

За съжаление цената която предлагате малко не ни устройва--помислете и предложете нещо по-добро.
при сериозни намерения пишете ЛС и ще изпратя GPS координати
dvdimitrov

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти