Измамник който инсталира слънчеви системи

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Измамник който инсталира слънчеви системи

Мнениеот skysat » 19.05.2012 23:00

Здравейте,аз съм измамен от човек,който монтира слънчеви системи.
Представи се като човек който работи във фирма Славов и започна да монтира слънчевата система.
Всичко беше нормално докато не поиска парите за бойлерите предварително около 3200 лв,защото в Сънсистем нямали в наличност и доставката била 3 месеца.Аз се усъмних и своевременно се обадих на Сънсистем и те ми казаха че доставката е за 3 работни дни и така аз поръчах бойлерите и батериите директно през тях.
Казах му че повече пари предварително няма да му дам,но той заяви че ако не вземе парите предварително нямал да стъпи повече у нас.Аз останах с вързани ръце тъй като инсталацията ми беше спешна и му дадох 980 лв за материали за следващия ден,така след като не дойде 4 дни се обадих във фирма Славов и те ми заявиха че нямат такъв човек при тях на работа.
Забравих също да спомена че монтажа бе платен предварително на 90%,също така трябваше да ми донесе UPS,ел.табло за бойлерите и някакви си там фитинги и връзки.
Изнамникът се казва Стоян Джорев и е от Тръстиково Бургаско или поне живеел там,но доколкото се осведомих родом е от Сливен.
Преди това е работил в Термокомерс от където бе изгонен отново за измама с клиенти,лично от фирмата ми го казаха.
Пуснал съм жалба за измама в полицията и да видим как ще се развият и там нещата.
Пиша за да мога да предпазя и други хора които четат форума да не бъдат измамени като мен

Поздрави!
skysat

Re: Измамник който инсталира слънчеви системи

Мнениеот lz1wvm » 21.05.2012 17:15

Нали не мислиш,че г-н Славов е цвете за мирисане.Как от един издухан кашик,става специалист по слънчеви инсталации....естествено с връзки.Аз пък съм си патил от него.Така че потърси някоя по кадърна фирма или специалист.
99%RX........1%TX
lz1wvm

Назад към Свободни теми и дискусии