Малко усмивки в свободното време

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Miro » 06.10.2009 23:35

Същия уред навремето беше модерен в студентски град като "ултразвукова пералня".... явно му търсят още приложения. Предполагам скоро ще излезе и като уред за избелване на зъби, ще помага против ишиас, лумбаго, болки в ставите, хемороиди, ще мие чинии, полира мебели, намалява консумацията на гориво от автомобила и увеличава мъжката потентност....
Miro

Мнениеот Tokio » 07.10.2009 21:28

Markov написа:Както навярно си забелязал, аз на не правя реклама на Китайските джаджи, а на роден Български продукт.
Изберете Българското!

Това, че продукта се продава от българска фирма не го прави "български продукт". Няма какво да се лъжем, всичко, предлагано в споменатия от теб сайт е жълто (китайско), дори и опаковката не е българска.. Ако искаш да ме обориш, дай ми адреса (град, улица, номер, име на фирмата и телефон) за да отида и да видя с очите си как се произвежда този уред.
Tokio

Мнениеот Markov » 07.10.2009 22:28

"Добро утро" Токио,
Явно ти си от категорията "писател" а не читател.
Рекламата на Китайската джаджа не е от моя постинг. Просто споделих моят опит с Българския уред, произведен от Радиозавода във Варна, за който си спомни и Миро от студентските си години, макар и да не са го ползвали по предназначението му. (Подчертавам, че нямам никакво участие в създаването му).
Както можеш да провериш, аз не съм анонимен участник във форума. Моля те напиши си адреса и името, за да ти изпратя половин литър македонска гроздова ракия, състарена по описания от мен начин с Българския уред. Разходите са за моя сметка. Изпий го вечерта и сутринта на свежа глава напиши постинг-отговор. Приемам всякакви рекламации.
Все пак този раздел е за УСМИВКИ В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ.javascript:emoticon(':lol:')
Аватар
Markov

Мнениеот Vandal » 07.10.2009 22:44

Markov
Може ли и на мен една половинка :D
После ти обещавам да пиша :D
Аватар
Vandal

Мнениеот valka » 07.10.2009 23:01

Сетих се за вица:
Мъж и жена - семейство, си лягат в семейната спалня и започват да изпълнявят съпружеските си задължения. В един момент се тропа на вратата. Жената скача и вика:
- Мъжа ми си идва!
Тя се скрива под леглото а той в гардероба. След 2 минути излизат и двамата гузни.
Мъжа и вика:
- Ей жено нещо сме се изнервили!

Ако сте схванали вица - давайте го по кротко. Аз пуснах линка към тая джаджа. Извинявам се на Markov, че той пое ударите. Все пак темата е малко усмивки в свободното време. Иначе и аз бих опитал от състарената ракия :lol: Абе в приятна компания няма лошо вино :lol:
valka

Мнениеот lz1wvm » 07.10.2009 23:03

Явно темата придобива алкохолен характер.
И както казват някой хора-защо трябва да пием вино...ами да сме здрави....а защо трябва да сме здрави....за да можем да пием ракия. :)
Аииий наздраве.
lz1wvm

...

Мнениеот Gio » 07.10.2009 23:09

LZ, от мен Сунгурларското... Отдавна се каня да регистрирам такава марка вино - Лима-Зулу...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот Markov » 07.10.2009 23:13

Vandal ,
Ти си лесен за откриване и може да ти изпратя и на теб половинка. Но прдупреждавам! Както се казва, промоцията важи до изчерпване на количествата. А толкова малко ми остана! Има опасност скоро и аз да се превърна само на "читател".
В каква бутилка предпочиташ да ти я налея?. От уиски или от бира?(':wink:')
Аватар
Markov

Мнениеот Miro » 08.10.2009 10:05

Чакайте, чакайте.... така нищо не става! Нали уж сме енджинерини тука, дате да го направим контролиран експеримент. Не става така да се мяткат половинки ракия надлъж и нашир из България напълно неконтролируемо с цел дегустация, като е неясен изходния материал.

Та какво предлагам:

1. Подбираме ракия от една партида, по-добре да е ланшна, за да сме сигурни, че ще забележим ефекта.
2. Пускаме джаджата на Марков в част от количеството, а другото оставяме за сравнение...
3. Първият тест е лесен - сравняваме вкусовите качества на двата продукта.
4. Вторият тест е по продължителен. Трябва да се прекараме по една вечер в компанията и на двете ичкии, при това с контролирано мезе, за да може резултатите от двете сутрини да са достоверни....

Така ще имаме реални резултати и гордо ще можем да заявим пред обществеността, че "Инженерен екип проведе контролиран експеримент..."
Miro

...

Мнениеот Gio » 08.10.2009 11:45

...изразявам съгласие и готовност за ангажиране с доставка на мускатова сунгурларска, реколта 2000 - за следтестово изплакване на дегустаторите...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот donpesho » 08.10.2009 14:17

Охооо, тук се заформя нещо , от мен саладката - домашно производсво а, за всеки случаи имам и гроздова отлежала , че то като се започне не се знае до каде ще се стигне :lol:
Аватар
donpesho

Мнениеот Markov » 08.10.2009 17:17

Оформя се сериозен инженерен творчески колектив.
Методиката на Миро е безпристрастна. Добре е Gio да донесе за всеки случаи неговата 9 годишна за еталон.
Обещавам да погледна захранването и да го преработя за работа със соларен панел. Като му добавим и батерия ще можем да го ползваме като "Автономна соларна система за скоростно отлежаване на ракии и вина" (АСССОРВ). Авторитетен колектив от специалисти ще даде протокол от изпитанията.
А бе и ний ще дадем нещо на света.
Аватар
Markov

Мнениеот lz1wvm » 08.10.2009 18:23

Методиката на Миро доста прилича и на изграждане на тестова ФЕЦ
1.Подбират се панели от по-добрите.
2.Връзваме ги към инвертора.
3.Кратък тест.
4.Продължителна работа. :)
lz1wvm

Мнениеот venkap » 09.10.2009 18:58

Добре....., от мен карагьоза върви на ракия, вино и бира :lol:
venkap

Мнениеот ferdy » 10.10.2009 12:44

Markov написа:Оформя се сериозен инженерен творчески колектив.
Методиката на Миро е безпристрастна. Добре е Gio да донесе за всеки случаи неговата 9 годишна за еталон.
Обещавам да погледна захранването и да го преработя за работа със соларен панел. Като му добавим и батерия ще можем да го ползваме като "Автономна соларна система за скоростно отлежаване на ракии и вина" (АСССОРВ). Авторитетен колектив от специалисти ще даде протокол от изпитанията.
А бе и ний ще дадем нещо на света.

Ние ще се включим като напишем един проект за иновации, пък като го одобрят, тамън няма да чакаме вече селските програми, ами всички ще се развиваме в алкохолната промишленост. Може перспективата да бъде по-добра. :lol:
ferdy

ПредишнаСледваща

Назад към Свободни теми и дискусии