И, ние, като видим, кой се гласи да ни клати, си правим изводи, дали да или да не гласуваме. Щото, като ни го намъкнат, няма "наши", няма "ваши" - всичко е отзад и не е рибка.

agro написа:...и както се оказва, даже и любимият ни Костов сменя навремето Жотев със Шиляшки, защото Жотев се инати и не ще американци да лапат на енергийната ни трапеза(кого точно е искал Жотев не е ясно).Така няколко дни преди изборите, през 2001 г, са подписани и договорите за ТЕЦ-овете, които после Овчаров "дооправя". Няма невинни и незамесени, как сега да ми посегне ръката да им пусна бюлетината?!
agro написа:... не се вярва на логичните аргументи и делата, а на лозунги и декларации. Докато гласуващата маса не чете, не се образова и избягва да мисли, или пък чете само спонсорирани от крадци вестници по 40 стотинки и гледа спонсорирани от разбойници телевизии....
nadzor написа:Морален ефект ли? Друг път. Мен би ме било срам да подпиша такава декларация, защото подписването й значи само едно - предизборно угаждане на избирателите и е унизително и за двете страни. А пък тоя, дето я е подписал - толкова му е акъла. Няма механизам съгласно конституцията за отзоваване на депутат, така че такива декларации, па макар и подписани пред нотариус, са абсолютно безсмислени.
Да не мислиш, че партиите не карат кандидатите да подписват декларации, за да ги държат после в парламентарна група. Това, обаче не им пречи, без никакви последствия, да ги нарушават.
agro написа:Нека първо изясним колко истина се крие в следното твърдение, произволно измъкнато от НЕТ-а:
agro написа:http://www.svobodata.com/page.php?pid=11245&rid=154&archive=
http://www.svobodata.com/page.php?pid=11207&rid=20#top!
agro написа:Гледам да цитирам неща, за които написалите ги претендират, че се основават на факти или знания по определен въпрос.
agro написа:Може би тогава първият човек на държавата - министър-председателя не е знаел кой е бабувал като консултант на тази сделка и на чий адрес е регистриран печелившия кандидат от проведения търг? Това е доста невероятно, доколкото знаем колко изкъсо държеше управлението Костов. Или просто това е едно от неверните твърдения, за които съм в дълбоко заблуждение. Любопитно ще е и да се разгледа тръжната процедура, определила този победител, времето, по което е протекла и хората, оценявали участвалите в търга предложения.
venkap написа:Ако виждаш някъде цена, моля те, посочи ми. Ако знаеш за документ от май 2001 година, който да фиксира някаква цена, моля те покажи го.
agro написа:...Ще рече човек, че една и съща партия ни управлява вече 68 години и разни фракции в нея се редуват в доенето и стригането на народа. И май не съм далече от истината.
Pyramid написа:...Ала си остава стадо. Затова, който не иска да го стригат, доят и да го правят курбан от време на време, следва да престава да бъде овца...за начало. ала, щом опиташ да му кажеш, и рипва с/у теб, ще те изяде. Тогава, стига е мрънкал. Овцете са за кланЕ.
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта