Магнитна енергия

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Re: мнение

Мнениеот Емил » 02.06.2011 20:40

lz1wvm написа:
vasil_g написа:Емо, твоето мнение е толкова радикално, че всеки простосмъртен може да се шокира. Ако си доразвиеш мисълта ще следя с интерес!

Предполагам в темата се говори за вечни двигатели,изобретени(НАПРАВЕНИ ,или съществуващи) от хора.....демек нещо научно доказано....или направено.....а не виртуално в мислите ни.....

Когато науката се заблуждава, тя го прави научнообосновано.

Ако не бяха мислите ни, щяхме още да живеем по дърветата. :D

Ако се притесняваме от предположението, че Бог съществува и е вечен, то тогава нека го формулираме така - Ако Светът е вечен, то съществува вечен двигател. Толкова е просто.
Аватар
Емил

Мнениеот lz1wvm » 02.06.2011 21:31

Така е Емо,мисълта на човека движи прогреса и изобретенията...съгласен съм,и не го отричам.Но повечето хора обръщат внимание на реалността,която е и действителност в момента....утре може нещата да се променят.Но засега това е реалността......вечен двигател от ЧОВЕК не е направен.
Поздрави
lz1wvm

Мнениеот Емил » 02.06.2011 22:08

lz1wvm написа:Така е Емо,мисълта на човека движи прогреса и изобретенията...съгласен съм,и не го отричам.Но повечето хора обръщат внимание на реалността,която е и действителност в момента....утре може нещата да се променят.Но засега това е реалността......вечен двигател от ЧОВЕК не е направен.
Поздрави

Знаеш ли, ако аз открия вечен двигател, няма да го разгласявам, защото ако го разглася, все ми се струва, че скоро след това ще отзова на не много приятно място... Предполагам ме разбираш...
Аватар
Емил

Мнениеот lz1wvm » 02.06.2011 22:30

До колкото разбирам от написаното има разлика в реалността.Вярно е,че живеем в България,но има и други страни където изобретенията се лансират.
А за вечен двигател се говори от над 100 години.Толкова неща се промениха,а той все не излиза на яве.
lz1wvm

Мнениеот Емил » 02.06.2011 22:38

Ако може да му се сложи кранче или електомер, и всеки да си плаща, веднага ще бъде изобретен - вярвай ми.

Ние живеем тук, в цивилизацията на келепира, и това не се отнася само за България.

Що се отнася до тези магнитни двигатели, това не са вечни двигатели, защото магнитът не е вечен.
Аватар
Емил

Мнениеот lz1wvm » 02.06.2011 22:57

Не става въпрос само за магнитни двигатели.....има и други разработки,макар и не на яве.Както и да е,стана късно....пък може и други мнения да има по казуса....
Поздрави
lz1wvm

Мнениеот venkap » 03.06.2011 16:26

Емил написа:Когато науката се заблуждава, тя го прави научнообосновано.
Ако не бяха мислите ни, щяхме още да живеем по дърветата. :D
Ако се притесняваме от предположението, че Бог съществува и е вечен, то тогава нека го формулираме така - Ако Светът е вечен...

Колко е удобно да се отъждествяват Бог и Светът...
Библия.Стар Завет написа:"В началото Бог сътвори небето и земята..."
"И сътвори Бог човека по Свой образ и по Божий образ го сътвори..."
"И създаде Господ Бог човека от земната пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот, и стана човекът жива душа..."

Емил написа:... Ако Светът е вечен, то съществува вечен двигател. Толкова е просто.
...Е, Светът не е вечен, а сътворен от Бог, следователно по твоята логика няма вечен двигател. При това няма никаква наука...
venkap

Мнениеот Pyramid » 03.06.2011 23:37

Не става въпрос само за магнитни двигатели.....има и други разработки,макар и не на яве.Както и да е,стана късно....пък може и други мнения да има по казуса....
Поздрави

Аха. Наяве няма, на сън е, май.
...или Юни? :roll:
Айде, 7ти3,
de lz2bl
Не се нахвърляйте в/у ми с ножове и вилици.
Проявете въображение, вземете и сол.
P.S.
И най-сладката мушмула е била зверски тръпчива преди това.
Pyramid

Предишна

Назад към Свободни теми и дискусии