Колеги, според мен Несторов е платен партиен манипулатор, вероятно от троловете на Кутев.
Предлагам да не се включваме в темата му и да не я отваряме повече.
nadzor написа:Колеги, според мен Несторов е платен партиен манипулатор, вероятно от троловете на Кутев.
Блудният син написа:nadzor написа:Колеги, според мен Несторов е платен партиен манипулатор, вероятно от троловете на Кутев.
Точно Кутев бе - заедно с Корумбашев - сред първите, които отрязаха идеята с твърдението, че "моят морал е доказан". Иначе, де за хубави неща да се плащаше така, както ти предполагаш. Щях да се чувствам страхотно а обкръжението ми - да благоденства. Де да беше така, надзоре. Де да беше.
Блудният син написа:За мен меродавни са оценките на хора, които уважавам. Защо да се тревожа за ...твоята?
......
И те така.
Foton написа:Блудният син написа:За мен меродавни са оценките на хора, които уважавам. Защо да се тревожа за ...твоята?
......
И те така.
Цитата: "Човек, Тошко, е една дроб. В числителя е това, което хората мислят за теб. В знаменателя това което ти мислиш за себе си." - др. Владимирова, Теменужка Владимирова.
Интересно на колко се оценяваш?
Vandal написа:Човека си е направил тема в "Свободни теми и дискусии"
Дори и заглавието "ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО ЛЕКАРСТВО" и отива.
Само не разбрах за какво лекарство иде реч.
Та нека си пише на воля.
Току виж един ден темата с лекарството е подействала.
Само не разбрах за какво лекарство иде реч.
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта