Уволнение на правителството

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот hridaq » 03.06.2009 05:26

Благодаря за съветите :D
Не знам какво става, отново изпрати 2 пъти моето съобщение.
Със сигурност има ченгета навсякъде, дори в този форум, в тази тема също. Мога само мн. поздрави да им изпратя, и да ги поздравя за непрестанното усърдие да работят или пишат по форумите :D
Знам че ЗЕЛЕНИТЕ от началото на годината се готвят за момента в който ще станат известни и актуални (ако влезнат в парламента) и създават стратегии как да отсяват и преценяват бъдещия наплив от подставени лица! ЗЕЛЕНИТЕ трябва много да внимават за хората които разбиха ОДС от вътре, и създадоха партии като Атака, РЗП и др. За Варна мога да кажа, че спонсорите на Атака, ДПС, БСП са едни и същи олигарси. Те работят като коалиционни партньори в местният парламент.
hridaq

Мнениеот terazini » 03.06.2009 11:17

hridaq написа:
lz1wvm написа:hridaq защо винаги пускаш по два еднакви поста.Нещо като дюран-дюран.Може би да запомняме по-лесно,или повторението е майка на знанието. :D

Съжелявам, според мен системата на форума се е бъгнала. Винаги по-веднъж кликвам опцията " изпрати"

Не се е бъгнала системата, ами ти се връщаш в предишната страница със стрелката "Back". Koeто води до изпращане на още един пост.
terazini

ЗЕЛЕНИТЕ искат енергийни независими общности

Мнениеот патриот » 06.06.2009 13:12

http://bnt.bg/bg/news/view/9680/predizb ... i_pp_lider
Предизборен дебат с участието на представители от Българска социалдемокрация, Съюз на патриотичните сили "Защита", ПП "Зелените" и ПП ЛИДЕР
В дясно може да се гледа на запис. Андрей Ковачев се обяви против монополизма на Христо Ковачки и ТИМ. Ще работи за обща енергийна европейска политика, за енергийно независими домове и общности!
патриот

Предишна

Назад към Свободни теми и дискусии