товае моята соларна инсталация.Пуснах е на 15.05.2009
Още на парвия ден бях очарован,на обят водата беше 65 градуса
Имаш много пропуски,през ноща щети охлажда,несе прави така,тази система няма да работи дълго,но чуписи главата,твоя си е.syrfistbg78 написа:товае моята соларна инсталация.Пуснах е на 15.05.2009
Още на парвия ден бях очарован,на обят водата беше 65 градуса
Ники написа:Аматъорска работа,но щом като сия харесваш,добре.
Не съм от кражока НАПРАВИ СИ САМ но ме предизвика да те запитам че НЕ виждам възвратният клапан,НЕ виждам соларният обезвъздушител,манометри,разширителен съд,резервно захранване UPS,обезопасителен клапан/баланс/медна пръба,и мн.други.Не се обосновавам и неискам да уча никой зашото от 6 години работя само това и ако всеки като теб започни сам да си ги прави аз какво ще правя.Първият си колектор го направих преди 10 год. с ребра от стражишки радиатор като му разделих ребрата боядисахги в черно и ги сложих в дървена кутия и я изолирах със стъклена вата.А помпата беше от автоматична пералня.Не се смей,това ми беще първата система преди 10 години.Ако има нещо пиши ми на ЛС.syrfistbg78 написа:несе ядосвам на ники ! няма за какво просто е хубаво човек да се обосновава.
Ники написа:Не съм от кражока НАПРАВИ СИ САМ но ме предизвика да те запитам че НЕ виждам възвратният клапан,НЕ виждам соларният обезвъздушител,манометри,разширителен съд,резервно захранване UPS,обезопасителен клапан/баланс/медна пръба,и мн.други.Не се обосновавам и неискам да уча никой зашото от 6 години работя само това и ако всеки като теб започни сам да си ги прави аз какво ще правя.Първият си колектор го направих преди 10 год. с ребра от стражишки радиатор като му разделих ребрата боядисахги в черно и ги сложих в дървена кутия и я изолирах със стъклена вата.А помпата беше от автоматична пералня.Не се смей,това ми беще първата система преди 10 години.Ако има нещо пиши ми на ЛС.syrfistbg78 написа:несе ядосвам на ники ! няма за какво просто е хубаво човек да се обосновава.
Назад към Слънчеви колектори за топла вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта