Вярвате ли в НЛО ?

Всичко за слънчевите електроцентрали. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Вярвате ли в НЛО ?

Да, аз ги видях
4
25%
Да, вярвам, но не ги видях
7
44%
Може би да , може би не
3
19%
Аз няма да повярвам , че преди аз няма да ги е виждал
0
Няма гласували
Не, всички видеоклипове и снимки с НЛО е фалшив !
2
13%

Общо гласове : 16

Re: Вярвате ли в НЛО ?

Мнениеот saraneron » 05.12.2012 22:14

Съгласен,ВЪНШНА НАМЕСА!
    http://BestPC.BG - Компютри, Лаптопи, Таблети, Телевизори и компоненти
saraneron

Мнениеот agro » 05.12.2012 22:32

Ето това е вярата - веднага се съгласи. А аз, дъртото магаре, трябваше да поумнея, за да разбера колко съм глупав и колкото повече поумнявам /понаучавам/, толкова повече се съмнявам и искам доказателства.
"На всеки сложен въпрос има прост и разбираем за всички грешен отговор"
agro

Мнениеот saraneron » 05.12.2012 22:41

Не се съмнявай,бъди сигурен а факти колкото искаш ,само се поогледай!Нали не вярваш ,че човек се е возил на космическият прах и се е озовал на земята в момента на нейното образуване?A в потопа вярвъш ли?А смяната на полюсите ?
Последна промяна saraneron на 05.12.2012 22:54, променена общо 1 път
saraneron

Мнениеот NRG » 05.12.2012 22:53

saraneron написа:Не се съмнявай,бъди сигурен а факти колкото искаш ,само се поогледай!Нали не вярваш ,че човек се е возил на космическият прах и се е озовал на земята в момента на нейното образуване?

Това е нова теория, поне за мен. Каква точно е връзката - прах, че космически, че превозно средство?
NRG

Мнениеот saraneron » 05.12.2012 22:57

Искаш доказателства, ама имам чувството ,че да са от вида Да пипна ,да видя иначе не вярвам...!
saraneron

Мнениеот Lupus » 05.12.2012 23:44

И тук си завъдихме хора с "Google" знания и copy/paste писане. Много думи и никаква мисъл! Ама да се опита да анализира фактите, да формулира някаква теза, па макар и грешна - ами! Това иска малко повече от четене на готово написани и не до там осмислени и доказани текстове, иска и мааалко мозък.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот venkap » 06.12.2012 03:24

saraneron написа:... Хайде някой да обясни ,,пластелиновата ,, технология на каменната обработка и строж с каменни блокове 200-300 и повече тона и пренасянето им на огромни разстояния през пресечена местност от един планински връх на друг!...

Как да обясни човек нещо, което не се е случило? От къде черпиш тази невероятна информация?
25 to 80 tonnes
50–80 Tonnen
цитат написа:Der meiste Stein für den Bau der Pyramide wurde vor Ort gebrochen. Der größte Anteil des Materials für das Kernmauerwerk stammt aus dem Hauptsteinbruchgebiet etwa 300 m südlich des Grabmals.

Самый тяжелый каменный блок: 15 т
saraneron написа:Не се съмнявай,бъди сигурен а факти колкото искаш ,само се поогледай!Нали не вярваш ,че човек се е возил на космическият прах и се е озовал на земята в момента на нейното образуване?A в потопа вярвъш ли?А смяната на полюсите ?

А това е само един пример, който показва, колко си объркан.
venkap

Мнениеот Maste » 06.12.2012 11:27

saraneron
Аз съм балакавър по история и имам по обща специализация по материята.Мога да се поразровя, какво сме писали, ама имахме 40 теми по Стара история в конспекта си, така че ще е оскъдно откъм информация.Според мен, повече яснота можете да намерите, като се свържете с г-жа доц.Златоживка Здравкова.Тя е народен човек и ще Ви отговори на всички въпроси при първа възможност.Преподава включително и по Стара история в РУ Ангел Кънчев, това е работният имейл zzdravkova@uni-ruse.bg[*] т.е за Египет също може да Ви отговори или да Ви насочи към друг университетски колега, тясно работещ в тази сфера.

Може би, към автора на темата за НЛО.Тя има и специално отношение за извънземните, питайте я за Акад и Шумер, за странния археологически пласт, който е намерен там?На нашите лекции само спомена и повечето студенти се позасмяха и не и повярваха за някакъв глобален катаклизъм случил се "отвън".Така че, може да се разсъждава за логично обяснение, атомна бомба или Господ знае какво е паднало там(метеорит ли).

В крайна сметка за моите 27години живот съм установил, че когато човек има дефицит на познания(в историята известни като "бели петна-за събития, факти, личности и взаимовръзки между тях"), започва да мисли по погрешен път, защото той е устроен да мисли логично.При появата на нещо ново, често необяснимо става объркан и тук се намесва религията, като фактор за овладяването на хаоса, чрез манипулации на масите за Богове, извънземни, духове, апокалиптични сценарии за бъдещето и т.н
Липсата на планиране е, като да намигваш в тъмното на красиво момиче.Ти го правиш, но няма кой да те види.
Maste

Мнениеот DanielDimov » 06.12.2012 15:49

Ако на тази планета имаше една единствена пирамида датирана преди 5000 г и с размерите на Хеопсовата и никакви писмени свидетелства за строеж - тогава днешния човек може да си каже "ебасимайката - това не може да са го правили хора"

Но при положение че на планетата има стотици пирамиди от всякакви размери и се вижда че първоначално са правени по-малки и лека полека са правени по-големи и по-големи и при положение че има писмени документи за строежите, планирането и т.н. спора дали са строени от хора или от НЕхора става смешен.
DanielDimov

Мнениеот saraneron » 06.12.2012 17:26

Mай се изказа неподготвен!Покажи един документ, който посочва дата на строеж на ХЕОПСОВАТА пирамида , само един докумен!Ако покажеш аз съм смешника ,но ако не покажеш , те обявявам за Главен смешник!СЪГЛАСЕН ЛИ СИ? А основният въпрос е:Кой и как ги е строил и не само тях, а кога са строени е подробност!
saraneron

Мнениеот lz1wvm » 06.12.2012 22:10

saraneron написа:Mай се изказа неподготвен!Покажи един документ, който посочва дата на строеж на ХЕОПСОВАТА пирамида , само един докумен!Ако покажеш аз съм смешника ,но ако не покажеш , те обявявам за Главен смешник!СЪГЛАСЕН ЛИ СИ? А основният въпрос е:Кой и как ги е строил и не само тях, а кога са строени е подробност!

Ами хайде кажи на коя дата е построен мавзолея на Г.Димитров.
За Хеопсовата пирамида има датировка,но тя не е в дни,а в години....така са строили на времето,разполагали са с много време и хора,щото са си правили и сметката....не като сега,пръднах и ми олеееекна.Извинявам се за израза,но много хора си мислят че всичко става от днес до утре.....
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0% ... 0%B4%D0%B0
Та ако трябва да се върнем на въпроса на темата,а именно НЛО.Не виждам как тези камъни,които ги пишеш вече поне в десет поста,как могат да хвърчат.
Мисля че темата имаше по друга насока.
99%RX........1%TX
lz1wvm

Мнениеот saraneron » 06.12.2012 23:20

venkap написа:
saraneron написа:... Хайде някой да обясни ,,пластелиновата ,, технология на каменната обработка и строж с каменни блокове 200-300 и повече тона и пренасянето им на огромни разстояния през пресечена местност от един планински връх на друг!...

Как да обясни човек нещо, което не се е случило? От къде черпиш тази невероятна информация?
25 to 80 tonnes
50–80 Tonnen
цитат написа:Der meiste Stein für den Bau der Pyramide wurde vor Ort gebrochen. Der größte Anteil des Materials für das Kernmauerwerk stammt aus dem Hauptsteinbruchgebiet etwa 300 m südlich des Grabmals.

Самый тяжелый каменный блок: 15 т
saraneron написа:Не се съмнявай,бъди сигурен а факти колкото искаш ,само се поогледай!Нали не вярваш ,че човек се е возил на космическият прах и се е озовал на земята в момента на нейното образуване?A в потопа вярвъш ли?А смяната на полюсите ?

А това е само един пример, който показва, колко си объркан.

БААЛБЕГ От храма Юпитера осталось шесть колонн. Колонны диаметром 2,5 метра каждая достигают высоты более 20 метров. Основание храма гораздо старше самого храма и построено из огромных каменных глыб. В юго-восточной стене основание состоит из девяти рядов каменных блоков; каждый блок размером 11х4,6х3,3 м весит более 300 тонн. На том же уровне в примыкающей юго-западной стене находятся еще шесть 300-тонных камней, поверх которых лежат три колоссальных мегалитических блока, именуемых Трилитон, или Чудо трех камней. Три гранитных блока Трилитона образуют шестой видимый ряд кладки стены. Каждый из этих невероятно огромных камней достигает в длину в среднем 21,3 м, в высоту 4,8 м и в ширину 4 м. Весят они по 800 тонн каждый!
Последна промяна saraneron на 06.12.2012 23:33, променена общо 1 път
saraneron

Мнениеот saraneron » 06.12.2012 23:31

Ами хайде кажи на коя дата е построен мавзолея на Г.Димитров. Казвам: ПОСТРОЕН Е ЗА 10 ДНИ ОТ ТРУДОВИ ВОЙСКИ в годината и месеца в която умира Г.Д. Точната дата ли те итересува?Имам познат на който баща му е работил на строежа , 24 часа се е работило в денонощието.
saraneron

Мнениеот agro » 07.12.2012 01:38

Баалбек, та Баалбек. Като ще се наддумваме с Гугъл цитати, ето още един:
Внимательный наблюдатель заметит, что в основании храма должна была лежать четвертая плита. Ее место занято несколькими плитами значительно меньшего размера. Почему так случилось? Не хватило материала или космонавты спешили? Однако оказалось, что четвертая плита существует — она находится в каменоломне неподалеку от Баальбека. Вес ее превышает тысячу тонн. Плита столь велика, что взобравшийся на нее человек кажется муравьем на чемодане.
На плите можно заметить многочисленные следы зубил, которыми тысячи каменотесов обтесывали ее бока. И тут уже не остается никакого места космонавтам. Даже самый яркий их сторонник не станет утверждать, что излюбленным орудием звездных пришельцев было зубило.
Но полза от този дебат има голяма - следващото място, което ще посетя, ще е това.
"На всеки сложен въпрос има прост и разбираем за всички грешен отговор"
agro

Мнениеот saraneron » 07.12.2012 08:58

Очакваме да разкажеш като се върнеш!
saraneron

ПредишнаСледваща

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали