Gio ако с нещо съм ви засегнал приемете извиненията ми.
Това което написах за качеството на модулите които се предлагат в България е лично мое мнение, натрупано от срещи и разговори с клиенти и фирми които търгуват с ФВПанели.
Продължавам да твърдя че се предлага всякакво качество.
За България ФЕЦ е нещо ново и поради технологичната ни изостанолост липсват понятия, знания и специалисти. За фирмите работещи в тази ниша сега е момента да се наложат коя е по добра и поради това се правят какви ли не работи само и само да се представят по добре. Някой са на принципа ден да дойде ден да мина. Други са си чисти търговци които се интерисуват само какво количество ще купиш и каква ще им е печалбата.
А във форумите съм поподал на такива умопомрачителни изказвания че нямам думи. По сайтовете на българските фирмите можеш да прочетеш също умопомрачителни работи например островна ФЕЦ хаха тук става въпрос за автономна ФЕЦ. Намираш фирмата която прави това устройство и виждаш че просто така са я кръстили като търговско име.
А това което съм написал как да избираме и купуваме ФВПанели е за хора които са лаици в областа на фотоволтаичните преобразователи ( оптоелектрониката).