Мярка 312 - Дискриминирани села - ФАЛШИВ СПИСЪК

Всичко за слънчевите електроцентрали. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Airsolar » 20.02.2009 18:26

ferdy написа:Колега, Вие сам си отговаряте на въпроса теоретично - Силистра е община, а Велинград си е просто град.

Малко допълнение Ferdy..... Велинград също е община, а в горният си пост не съм задавал въпрос, просто коментирах нелогичното разделение на общините.

Без лоши чувства и когато не знаете какво да кажете просто замълчете.
Не напразно имам само няколко поста тук, гледам да избягвам писането, за да не пълним главите с безмислени постове на хората които са решили да изчетът всичко във форума.
Аватар
Airsolar

Мнениеот ferdy » 23.02.2009 11:28

Ауууу кошмар, пратих Силистра в общините, а не в областите, ужас... веднага ще си посипя главата с пепел.

Без лоши чувства, Airsolar, но едва ли имате право да ми казвате кога да мълча и кога да говоря, това е право на мой личен избор.
ferdy

Мнениеот Емил » 14.05.2009 00:18

Какво се установи в края на краищата - верен ли е този списък или не ?
Аватар
Емил

Мнениеот sv.stoyanov » 14.05.2009 01:03

Списъкът на 178-те селски общини, които не са включени в градските агломерационни ареали е даден в Анекс 6 от "Програма за развитие на селските райони". В анекса има карата с тези общини, но няма списък със селата. В Word Doc приложението е списък на тези общини. Селата от списъка, цитиран по-горе са вероятно селата от общините, извън тези 178 общини. Това са общините на областните градове. Учудва ме положението за Пловдив и Ямбол. Логично е списакът да е верен, тъй като селата, които знам от този списък са все близо до областните центрове.
Прикачени файлове
SelskiRajoni po merki 311, 312.doc
(249.5 KiB) 942 пъти
sv.stoyanov

Предишна

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали