Сънсистем

Всичко за слънчевите електроцентрали. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Сънсистем

Мнениеот BLOT » 24.01.2011 11:25

Здравейте,
Някой има ли наблюдения върху панелите на Сънсистем? Дето се казва, ако са читави да подкрепим българското.
BLOT

Re: Сънсистем

Мнениеот KD Solar » 24.01.2011 16:36

BLOT написа:Дето се казва, ако са читави да подкрепим българското.
Българско, българско, колко да е българско?
Аватар
KD Solar

Мнениеот BLOT » 24.01.2011 18:26

Знам, че не са български, ама поне ги сглобяват тук. Питането ми беше дали стават. Чух нелоши отзиви, ама рекох да се дпопитам и тук.
BLOT

sunsystem

Мнениеот solarcenter » 26.01.2011 13:59

Здравейте ! Българското трябва да се подкрепя , макар в него вече да са замесени франсета и китайци и какви ли още не... ?
Как така - не са български , ама ги сглобяват тук ... ? Ами мерцедесите , дето ги сглобяват в Щатите ... какви са тогава -американски , немски ...?
Това не е тема , в днешния свят ...
Най-добре е като питате , да питате тях ... Някой лъв от Шумен , Отговорник Продажби / Сейлс Мениджър / ... И така - питайте го - какви клетки слагат , какви фолия ползуват , какво стъкло и джънкшън бокс..
То панела е това - и в Япония и в Албания ... ! Друго няма !
Т.е. ако ML джиповете на Мерцедес ги правят в Щатите то там не слагат какво да е , кубински примерно седалки или венецуелска скоростна кутия ... Ами си ги правят както в Щутгарт , с абсолютно спазване на политиката за технологии и доставчици на материали и компоненти ! За Сънсистем не знам , отново - питайте тях ! Китайците и европейците пускат клиентите в завода , да видят производството ... влезте в Шумен и погледнете ... И разкажете ! Защото от догадки и съмнения ...българското въобще не печели ..ами напротив !
solarcenter

...

Мнениеот Drag » 26.01.2011 15:17

Някой има ли информация каква е мощноста на завода за соларни панели - мегавати, годишно?
Drag

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали